Meny

Best.nr 133-4243

SFP+ Singlemode 1550nm 40km (ER) 10Gbps DDMI

10GBase-ER (extended reach) för singlemode 40km använder 1550nm våglängd och en kraftfullare EML-laser. Det gör att man på kortare avstånd än 20km bör använda en dämpare på ca 5dB för att inte riskera skada på mottagarens krets. Läs mer

Varianter

Hittar du inte din konfiguration? Kontakta oss – vi hjälper dig till korrekt lösning!
Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 680 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  10GBase-ER (extended reach) för singlemode 40km använder 1550nm våglängd och en kraftfullare EML-laser. Det gör att man på kortare avstånd än 20km bör använda en dämpare på ca 5dB för att inte riskera skada på mottagarens krets. Se under rubriken "Kontaktdon" för rätt dämpare eller rådfråga oss om du är osäker.

  Vi erbjuder dessa i 1310nm till något lägre pris men notera att dämpningen kan vara högre på 1310nm jämfört med 1550nm och att det därför kan finnas begränsning i hur långt ni når.

  Ruggad eller standard

  Våra standardmoduler har redan mycket bra tålighet mot höga temperaturer (+85), men för extrema lågtemperaturer och i miljöer med stora svängningar rekommenderas våra ruggade/industriella varianter som tål -40/+85. De är bara marginellt dyrare än standardmodulen och det är självfallet aldrig en nackdel att välja den avsett användningsområde. Alltid industriella moduler till industriella switchar!

  DDMI/DMI/DOM

  Digital Diagnostic Monitoring Interface, Digital Diagnostic Monitoring och Digital Optical Monitoring är alla olika benämningar på den extra övervakningsfunktion som ger användaren möjlighet att utläsa realtidsparametrar ur den optiska modulen. Med stöd för detta också i switchen kan larmnivåer för avlästa värden bidra till snabbare felsökning och tidiga varningssignaler på förestående problem. Exempel på detta är optiska in- och utgångseffekter, temperatur, laser bias current (de analoga delen av modulen), matningsspänningen etc. Allt enligt standarden SFF-8472 MSA.

  Power Budget: 14.8dB (1550nm), 14dB (1310nm)

   

  Kopparn bestämmer

   

 • Teknisk specifikation

  Model SFP
  SFP+
  Connector
  LC
  Interface
  Singlemode
  Data rate
  10Gbps
  Wavelength TX/RX
  1550
  Range
  40
  DDMI
  Yes

Alternativ till denna produkt

 
Har du eller kommer du att få tillgång till 40G QSFP via din switch och vill kunna komma längre än vad QSFP-formatet erbjuder, då har vi här en riktigt användbar produkt.
8 450 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter