Meny

Best.nr 133-5574

SFP+ Direct Attach Cable (DAC) flerfärgad, passiv

Blå, grön eller orange SFP+ Direct Attach Cable. Det är inte bara nätverkskablage som kan färgkodas. Nu har du SFP+ DAC i flera färger. Effektförbrukningen på SFP+ DAC-kabel är mycket låg vilket du kan läsa mer om i länken i produkbeskrivningen. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 16 st
Leveranstid 1-2 dagar
461 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Med färgkodade DAC-kablar blir det enklare att dokumentera och skapa instruktioner. Istället för att ha serienumret som enda särskiljande drag får du nu samma möjligheter som för dina koppar-patchkablar. 

  regnbåge_600.jpg

  En färg per kund i host:ad miljö?

  Det är svårt att hitta ett mer visuellt sätt än färgen för att skilja på anslutningar i ett annars ganska homogent rack. En färg per kund i racket?  En för primär och en för backup? 

  Skulle du sakna någon färg kan vi säkert snabbt få fram den till dig, hör av dig till oss med ditt önskemål.

   

   

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model SFP
  SFP+
  Brand
  Cisco
  Connector
  DAC
  Interface
  Copper
  Data rate
  10Gbps
  Range
  0,01

Alternativ till denna produkt

 
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6A patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor.
46,90 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
SFP+ DAC Direct Attach Cable är en produkt att använda som kortare patchkabel istället för dyrare SFP+ med laser och fiberkabel och du får hastigheter upp till 10Gbps. Vill du konfigurera med olika konfigurationer på sida A och sida B, kontakta oss så löser vi det.
292 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Röd LC till LC Singlemode 9/125 Duplex Yd 2.0 mm. Unika färger gör det enkelt att identifiera och dokumentera. Dessutom minskar risken att ta fel kabel när omkoppling ska ske. Välj den röda fibern för utvalda förbindelser där du vill göra det enkelt att med blotta ögat identifiera rätt kabel och undvika kostsamma felkopplingar.
174 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den perfekta lösningen när du vill bunta ihop dina kablage men även möjligheten att återanvända när du behöver komplettera.
638 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter