Meny

Best.nr 133-3964

QSFP+ IR4 40G Singlemode 1,4km PSM 4x1310nm DDMI MPO

QSFP+ eller Quad SFP+ är en 4-kanalig 10Gbps-modul för 40Gbps trafik på Ethernet, Fiber Channel och QDR Infiniband. Denna prisvärda kortdistansversion av singlemode IR4 i PSM-version (Parallel singlemode) har fyra fristående 10Gbps kanaler på 1310nm och ger dig upp till 1,4km räckvidd. Observera att modulen levereras med MPO-kontakt med APC slipning och inte den sedvanliga LC-kontakten. Rådgör med oss om du är osäker, vi tar inget extra för ett gott råd. Läs mer

Hittar du inte din konfiguration? Kontakta oss – vi hjälper dig till korrekt lösning!
Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
6 770 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  QSFP+ eller Quad SFP+ är en 4-kanalig 10Gbps-modul för 40Gbps trafik på Ethernet, Fiber Channel och QDR Infiniband. Denna prisvärda kortdistansversion av singlemode IR4  i PSM-version (Parallel singlemode) har fyra fristående 10Gbps kanaler på 1310nm och ger dig upp till 1,4km räckvidd. Observera att modulen levereras med MPO-kontakt med APC slipning och inte den sedvanliga LC-kontakten. Rådgör med oss om du är osäker, vi tar inget extra för ett gott råd.

  PSM-versionen gör att du likväl som att använda den för 40Gbps ackumulerad bandbredd kan dela upp den till fyra fristående 10Gbps-kanaler. För detta behöver du bara en MPO-LC fördelningskabel som du hittar under avsnittet MPO Fiberkablage

  OBS QSFP+ med SingleMode MPO kontakt kräver APC slipad fiber

 • Teknisk specifikation

  Connector
  MPO

Alternativ till denna produkt

 
MPO-kablage är en praktisk optisk lösning när behovet av allt större bandbredd har ökat i datacentren. Ett effektivt sätt att tillhandahålla 40 Gb och 100 Gb med hög prestanda. En kabel innehåller 8 fiber eller 4 st duplex kanaler i varje kontaktdon, vilket sparar en hel del pengar och utrymme i datacentren. Denna kabel har APC slipning som är vanlig på QSFP+/QSFP28 moduler med MPO kontakt, OBS med UPC slipad MPO kabel så blir dämpningen upp till 5dB per sida så totalt 10dB.
1 370 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
MPO-kablage är en praktisk optisk lösning när behovet av allt större bandbredd har ökat i datacentren. Ett effektivt sätt att tillhandahålla 40 Gb och 100 Gb med hög prestanda. En kabel innehåller 8 fiber eller 4 st duplex kanaler i varje kontaktdon, vilket sparar en hel del pengar och utrymme i datacentren. Denna kabel har APC slipning som är vanlig på QSFP+/QSFP28 moduler med MPO kontakt, OBS med UPC slipad MPO kabel så blir dämpningen upp till 5dB.
1 200 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter