Meny

Best.nr 33-2826

GBIC CWDM Singlemode 80km 1.25Gbps

CWDM som i Coarse Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber döljer dig cirka 40THz (40000 GHz) optisk bandbredd i det "lågdämpande" spektrat. En 10G Ethernet-port nyttjar alltså bara en bråkdel av det lediga utrymmet. Läs mer

Varianter

Hittar du inte din konfiguration? Kontakta oss – vi hjälper dig till korrekt lösning!
Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
1 990 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Model SFP
  GBIC
  Interface
  CWDM
  Range
  80
  Data rate
  1.25Gbps
  Connector
  SC
  Temperature SFP
 • Produktbeskrivning

  CWDM som i Coarse Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber döljer dig cirka 40THz (40000 GHz) optisk bandbredd i det "lågdämpande" spektrat. En 10G Ethernet-port nyttjar alltså bara en bråkdel av det lediga utrymmet. Denna skattkista av bandbredd kan alltså användas för att mångdubbla framkomligheten i en och samma fiberkabel, utan utan några som helst negativa konsekvenser. Det är uppdelningen av ljusets spektra i våglängdskanaler som möjliggör detta och vi kallar det för WDM. Varje sådan våglängdskanal transporterar en privat datakanal, osynlig för övriga. Ju högre precision och stabilitet på lasern, desto tätare mellan kanalerna. C:et framför WDM anger finkornigheten, avståndet i nanometer mellan kanalerna, och för CWDM är den vanligvis 20nm. Det innebär att utrymme finns för 18 kanaler mellan 1270-1610 (ITU-T standard G.694.2). Dämpningen skiljer sig dock avsevärt mellan de olika väglängderna och vilken fiberkabel som används. Hänsyn måste därför tas till det aktuella avståndet vid val av våglängder för det specifika fallet. Vanlig singlemode fiber (G.652) har sin dämpningsmässiga akilleshäl i början och mitten av spektrat, vilket är skälet till att många muxar endast använder 16 kanaler trots teoretiskt utrymme för 18. Fråga oss om du är osäker, vi tar inget extra för goda råd.

Alternativ till denna produkt

Direktroniks SFP:er, bättre än märkesleverantörens!

Alla vet om det, märkes-SFP:er kostar skjortan. Därför erbjuder vi på Direktronik våra helt egna genuina SFP:er. Dessa har motsvarande konfiguration och funktion som märkesleverantörens, till ett helt annat pris.

Till ett bättre pris direkt från lager!

Vi erbjuder genuina Direktronik-moduler till alla fabrikat på marknaden. Det innebär att vi själva förfogar över de resurser som krävs för att programmera och justera koden så att modulen blir optimerad för den switch som den skall sitta i. Ett gigantiskt och helt unikt kodbibliotek under ständig utveckling ger oss mer än 40 000 olika kombinationer som garanterar ett du få rätt sort. Ofta med leverans samma dag direkt från vårt lager i Nynäshamn.

När du köper våra SFP:er så inkluderas även Direktroniks fria tekniska support med rådgivning och personlig service. Det innebär att du får genuin omtanke hela vägen från beställning till installation.

Så här väljer du

 1. Välj artikelnummer (industriell temperatur, DDM, våglängd etc.)
 2. Välj konfiguration i "drop-down-menyn" (HP, Cisco, Juniper, H3C etc.)

Ring om du har några frågor, 08 52 400 700. Vi gillar att hjälpa till och svarar direkt!