Meny

Best.nr 20100262

2,4GHz Takantenn 5dBi Omni RPSMA hane kontakt

Effektiva WiFi antenner med hög känslighet krävs för att nå maximala prestanda och räckvidd. Våra antenner är gjorda för professionellt inomhusbruk. Ger diskret montering under tak. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
9 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    Antennerna har stor betydelse för räckvidd och täckningsområde. Effektiva antenner med hög känslighet krävs för att nå maximala prestanda och räckvidd. Våra antenner är gjorda för professionellt bruk inomhus och för diskret motage i tak.

  • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
En serie WiFi-antenner av parabolmodell för utomhusbruk som ger bästa möjliga prestanda för ditt WLAN, Videolänkar eller olika typer av punkt till punkt system. Se datablad för respektive variant för detaljerad information.
9 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Rätt antenn har stor betydelse för räckvidd och täckningsområde. Våra antenner är gjorda för professionellt bruk både inom- och utomhus och tål väder och vind under många år.
9 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Effektiva antenner med hög känslighet krävs för att nå maximala prestanda och räckvidd. Våra antenner är gjorda för professionellt bruk både inom- och utomhus och tål väder och vind under många år.
9 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter