Meny

Best.nr 20113719

16-Port 100/1000Base-X SFP + 8-Port 10/100/1000Base-T

En idealisk för alla nätverkskunder med lång räckvidd, såsom företag, telekom, campus och tjänsteleverantörer eftersom den kommer med avancerade hanteringsfunktioner och 16st 100/1000 Mbps SFP-fiberportar med dubbla hastigheter och 8 10/100/1000 Mbps TP portar med ett robust konstruktion. En icke-blockerande switch med hastighetsgenomströmning på upp till 48 Gbps i temperaturområdet från 0 till 60 grader C utan någon paketförlust och CRC-fel. Således är det verkligen ett måste för dem som vill uppgradera sin befintliga nätverksinfrastruktur ytterligare till en nivå där bandbreddskrav kan tillgodoses. Dessutom med "Front Access"-design för enkel kabeldragning och underhåll när den rackmonterad. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
8 210 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  16st mini-GBIC-kortplatserna stöder dubbla hastigheter eftersom den har 100BASE-FX och 1000BASE-SX/LX SFP (Small Form-factor Pluggable) fiberoptiska moduler. Administratören kan flexibelt välja lämplig SFP-transceiver när man överväger överföringsavstånd och hastighet. Avståndet kan förlängas från 550 meter till 2 km för multi-mode fiber, och upp till 10/20/30/40/50/70/120 kilometer för single-mode fiber eller WDM fiber. De är väl lämpade för applikationer inom företagsdatacenter och distributioner.

  Intelligent SFP-diagnosmekanism
  Enheten stöder SFP-DDM (Digital Diagnostic Monitor) funktion som i hög grad hjälper nätverksadministratören att enkelt övervaka realtidsparametrar för SFP, såsom optisk uteffekt, optisk ineffekt, temperatur, laserförspänningsström och transceivermatningsspänning.

  För att säkerställa kontinuerlig drift är switchen är utrustad med en 100~240V AC-strömförsörjningsenhet och en extra 36~60V DC-strömförsörjningsenhet för redundant strömförsörjningsinstallation. Ett redundant strömsystem tillhandahålls också för att öka tillförlitligheten med antingen AC- eller DC-strömförsörjningsenhet. Det redundanta kraftsystemet är speciellt utformat för att hantera kraven från högteknologiska anläggningar som kräver högsta strömintegritet. Dessutom, med 36~60V DC-strömförsörjningen implementerad, kan switchen användas som telekomnivåenhet.

  Effektiv larm för bättre skydd med Fault Alarm-funktion som kan varna användarna när det är något fel med switcharna. Med denna idealiska funktion skulle användarna inte behöva slösa tid på att hitta var problemet ligger. Det kommer att bidra till att spara tid och mänskliga resurser.

  Digital ingång och digital utgång för externt larm hjälper nätverksadministratörer att effektivt hantera oväntade nätverkssituationer genom att tillhandahålla digital ingång och digital utsignal för extern larmenhet på frontpanelen. Den digitala ingången kan användas för att upptäcka och logga status för externa enheter såsom dörrintrångsdetektor.

  Switchen stöder både IPv6- och IPv4-protokoll och hjälper datacenter, campus, telekom och mer att uppleva IPv6-eran med den lägsta investeringen eftersom dess nätverksfaciliteter inte behöver bytas ut eller se över om IPv6 FTTx edge-nätverket är konfigurerat .

  Switchen ger inte bara ultrahög överföringsprestanda och utmärkta lager 2- och lager 4-teknologier, utan även lager 3 IPv4/IPv6 VLAN-routingfunktion som gör det möjligt att korsa olika VLAN och olika IP-adresser i syfte att ha en mycket- säker, flexibelt hanterad och enkel nätverksapplikation.

  Switchen kan programmeras för avancerade switchhanteringsfunktioner såsom dynamisk portlänkaggregation, Q-in-Q VLAN, privat VLAN, Multiple Spanning Tree Protocol (MSTP), Layer 2 to Layer 4 QoS, bandbreddskontroll och IGMP/MLD Snokar. Via länkaggregationen av stödjande portar tillåter MGSW-24160F driften av en höghastighets-trunk att kombinera med flera fiberportar och stöder även fail-over.

  Kraftfull säkerhet med en omfattande åtkomstkontrolllista från lager 2 till lager 4 (ACL) för att upprätthålla säkerhet. Den kan användas för att begränsa nätverksåtkomst genom att neka paket baserat på käll- och destinations-IP-adress, TCP/UDP-portar eller definierade typiska nätverkstillämpningar. Dess skyddsmekanism omfattar också 802.1X Port-baserad och MAC-baserad användar- och enhetsautentisering. Med den privata VLAN-funktionen kan kommunikation mellan kantportar förhindras för att säkerställa användarens integritet. Enheten tillhandahåller även DHCP-snooping, IP Source Guard och Dynamic ARP Inspection-funktioner för att förhindra IP-snooping från attack och kassera ARP-paket med ogiltig MAC-adress. Nätverksadministratörerna kan nu bygga mycket säkra företagsnätverk med betydligt mindre tid och effektivitet

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Interface
  RJ45/SFP
  PoE Standards
  Non-POE
  Layer (OSI)
  Layer2+
  Managed
  Managed
  Form factor
  Rack
  Total amount ports *
  24
  Port rate
  10/100/1G
  Protocols
  VLAN
  Produkttyp
  Single Item
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
SFP:er för upp 155Mbps används främst inom synkron dataöverföring under standards för SDH STM-1 (Sonet OC-3) men passar även för asynkron ATM och 100Mbps Ethernet enl 100Base-FX. Hör av dig till oss
243 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
SFP:er för upp 155Mbps används främst inom synkron dataöverföring under standards för SDH STM-1 (Sonet OC-3) men passar även för asynkron ATM och 100Mbps Ethernet enl 100Base-FX.
1 420 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En SFP (small form-factor pluggable optical transceiver) Gigabit LX som ger Gigabit-hastighet upp till 20km på singlemode-fiber.
355 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
1000Base-SX gäller endast för multimode-fiber och avstånden beror på vilken fibertyp som används. 220m med 62,5/125 (OM1), 550m med standard 50/125 (OM2) men ända upp till och över 1km med laseroptimerad OM3 eller OM4. Dessa SFP har DDMI, alltså diagnostik-funktion.
225 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
BiDi som i bidirektionell/dubbelriktad och WDM som i Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber döljer sig cirka 40THz (40000 GHz) optisk bandbredd i det "lågdämpande" spektrat. En Ethernet-port nyttjar alltså bara en bråkdel av det lediga utrymmet.
305 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
BiDi som i bidirektionell/dubbelriktad och WDM som i Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber döljer sig cirka 40THz (40000 GHz) optisk bandbredd i det "lågdämpande" spektrat. En 10G Ethernet-port nyttjar alltså bara en bråkdel av det lediga utrymmet.
439 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
I motsats till multimode har en singlemode fiber bara ett spridningsläge, en våglängd av ljus i fiberkärnan. Det betyder att det inte finns någon störning eller överlappning mellan de olika våglängderna för ljuset att stoppas vid din överföring av data över långa avstånd.
25,30 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Multimode är kostnadseffektiv för installationer där längden inte överstiger flera hundra meter. OM3 krävs för att nå maxlängden 300 meter på 10 Gbit och är även anpassad för 40G och 100G. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice
91,20 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Singlemode fiber har en liten central kärna som gör att endast en ljusmode i taget kan rymmas i kärnan. På grund av detta minskas antalet ljusreflektioner som skapas av ljuset genom kärnan. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice
134 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Multimode är kostnadseffektiv för installationer där längden inte överstiger flera hundra meter. OM3 krävs för att nå maxlängden 300 meter på 10 Gbit och är även anpassad för 40G och 100G. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice.
92,70 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6A patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor.
48,80 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20113147
IP67 Kapsling för Åsk och Trancientskydd #20113142
537 SEK exkl. moms
 
Kardborreband i flera olika färger och som du enkelt själv kan klippa i önskad längd. Kan används för de flesta jobb där du behöver kunna bunta ihop dina kablage.
167 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 138-8610
Universalkonsol för 10'' eller 19'' montage. 1/4HE (Par)
815 SEK exkl. moms
 
Ett smart lås för RJ45-porten som skyddar fysiskt och förhindrar olovlig anslutning till utrustning och uttag.
474 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
168 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter