Meny

Best.nr 133-0698

Härdad managerad L3 switch 12/16 portar (-40/+85°C)

EtherWAN:s EX73900-serie är en härdad DIN-monterad Gigabitplattform, som kombinerar hög prestanda med robusta och säkra hanteringsfunktioner. Tack vare L3-funktionaliteten kan du optimera nätverksstrukturen genom segmentering som ger vattentäta skott mellan nätverksdelar du vill hålla separerade samt en rad andra regleringsfunktioner. Den har också certifikat för fordons- och kraftindustri vilket väsentligt ökar tryggheten i kritiska och tuffa miljöer som dessa. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
22 710 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  EtherWAN:s EX73900-serie är en härdad DIN-monterad 16-portars Gigabitplattform, som kombinerar hög prestanda med robusta och säkra hanteringsfunktioner. Tack vare L3-funktionaliteten kan du optimera nätverksstrukturen genom segmentering som ger vattentäta skott mellan nätverksdelar du vill hålla separerade samt en rad andra regleringsfunktioner. Den har också tunga certifikat för fordons- och kraftindustri vilket väsentligt ökar tryggheten i kritiska och tuffa miljöer som dessa.

  Etherwan EX73900

  Switchen är bestyckad med 10/100/1000BASE-TX och Gigabit SFP-portar vilka kan användas för såväl fiber som extra kopparportar. EX73900 bjuder också på EtherWAN:s Alpha-Ring, en självläkande teknik som ger mindre än 15ms återhämtningstid om en länk går ner. Det gör den idealisk för applikationer som är extra känsliga för avbrott. Du får en rad L2 och L3 regleringsfunktioner såsom port security, IGMP snooping, portbaserade VLAN, Garp protokoll, länk aggregering och ACL, via webbläsare, Telnet, SSH, SNMP, RMON, TFTP och RS-232.

  EX73900 är konstruerad för att arbeta vid -40 °C till 75 °C och certifierad enligt IEC61850, IEEE1613 och NEMA TS2, vilket gör att den kan arbeta under höga EMI-förhållanden och enligt kraven för intelligenta transportsystem (ITS). Ett idealiskt val för krävande applikationer såväl utifrån datasäkerhet som fysisk miljöpåverkan.

  Mångsidiga anslutningar

  Med sina tolv eller åtta 10/100/1000BaseTX-portar och fyra stycken 1000Base SFP-portar får du den flexibilitet du behöver för att kunna möta olika typer av nätverksinfrastruktur och ändå använda samma plattform. Det underlättar såväl utrullning som övervakning och styrning av större installationer.

  Intelligent managering

  Nyttja möjligheten att optimera nätverksprestanda och åtkomst med QoS, VLAN, ACL och RADIUS-stöd så säkerställer du att bandbredden fördelas optmalt och risken intrång minskar. Funktionen Dying Gasp eller "produktens sists suck" ger enheten möjlighet att avge ett sista SNMP-meddelande innan den somnar in vid strömbortfall. Då slipper man undra vad orsken till problemet är och kan sätta in rätt serviceåtgärd direkt.

  Layer 3 routing

  Istället för att vara begränsad av det lokala nätverket kan du med L3-routing reglera trafiken också på grundval av IP-adress. Det ger dig helt andra möjligheter att koppla samman eller särskilja delar av nätet, även om de är åtskilda av Internet eller andra system. Samtidigt minskar det behovet av ytterligare utrusting då både switch och router är sammanbyggda, vilket ger både utrymmesmässiga fördelar och enklare systemövervakning. Du har statisk IP-routing, RIP, v1/v2. Enheten stöder både OSPF (open shortest path first) och VRRP (Virtual router redundancy protocol)

 • Teknisk specifikation

  Interface
  SFP
  Management
  Managed
  Temperature
  -40/+85C
  Ports
  16
  Rate
  10/100/1000Base
 • Dokument

Alternativ till denna produkt