Meny

Best.nr 20102660

Garanterat rätt tid i padelhallen eller idrottshallen

Med GPS-synkroniserad tid i padelhallen slipper du onödig irritation och diskussion om plantiderna i samband med byte. Klockan går garanterat alltid rätt och som tillbehör finns även en ljudsignal som om du vill klart och tydligt ljuder exempelvis varje hel och halvtimme. Enkel installation/setup där du sköter allt med den medföljande fjärrkontrollen. Stor tydlig display som ses på upp till 100m avstånd. Fjärrkontroll och GPS-modul ingår. Nyckelhål för väggmontage. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 3 st
Leveranstid 1-2 dagar
6 720 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Enkel setup

  Anslut den medföljande GPS-modulen och strömsätt klockan i närmaste vägguttag så är du i igång, klockan visar nu garanterat rätt tid. All eventuell övrig setup och programering gör du via den medföljande fjärrkontrollen. 

  Schemalagd ljudsignal 

  Varje klocka har en reläfunktion med vilken du kan trigga en siren eller annan typ av larmsignal. Kanske ska klockan ringa varje hel eller halvtimme för att göra alla uppmärksamma på att det är dags för planbyte? Du väljer själv längden på signalen 1 - 59 sekunder. Varje klocka kan totalt hantera 30 st olika larm. 

  Alltid rätt tid med GPS synkronisering

  Ordet GPS leder lätt tankarna till positionering, ett sätt att definiera en plats, men den kan också användas för andra ändamål. I GPS-signalen finns inbäddad information om aktuell tid och datum. Den här tiden är mycket exakt med endast någon miljondels sekunds förskjutning på en månad. Fördelen med att använda sig av en GPS-mottagare är att ingen nätverksuppkoppling eller annan konfiguration behövs. Du har alltid rätt tid. 

  Rätt ljusstyrka för varje tillfälle

  Precis som din mobiltelefon så känner LED-displayen av och anpassar ljusstyrkan automatiskt utefter rådande omsändigheter. Möjlighet finns att även manuellt justera detta. 

  LED display med automatisk ljusstyrka

  ledfärger.JPG

  Samtliga modeller kan fås i röd, orange, gul, grön, blå, vit LED och har även möjlighet till tidtagning  

  - Tidtagarur start/stop (från: 00:00:00) 
  - Nedräkningstimer (från: XX:XX:XX till 00:00:00)
  - Uppräkningstimer (från: 00:00:00 till XX:XX:XX)

   

  • Röda siffror som standard, kontakta oss om annan färg önskas på LED-displayen.
  • Storlek på siffror är 20 cm 
  • Vi har även modeller med poängtavlor för sporthallar, kontakta oss, vi hjälper gärna till.

   

 • Tillbehör

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Extra stor och tydlig information med nätverksansluten LED display. Finns i modeller med fyra respektive 6 siffror. Med vår serie nätverksklockor / temperaturtavlor för utomhusbruk , IP67, är du alltid uppdaterad med korrekt tid och om du vill även med korrekt temperatur. Olika storlekar för olika behov, med de större modellerna läser du av tiden på + 100m avstånd. Går även att ansluta siren / buzzer för larmsignal, tänk inringning när rasten är slut på en skolgård. Passar i sporthallar, köpcentrum, simhallar, lagerlokaler, på skolgården eller alla typer offentliga utemiljöer.
9 030 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Stor och tydlig information med nätverksansluten LED display. Finns i modeller med fyra respektive 6 siffror. Med vår serie nätverksklockor / temperaturtavlor är du alltid uppdaterad med korrekt tid och om du vill även med korrekt temperatur. Passar lika bra ute, IP66, som inne Olika storlekar för olika behov, med de större modellerna läser du av tiden på upp till 100m avstånd. Går även att ansluta siren / buzzer för larmsignal, tänk inringning när rasten är slut på en skolgård. Passar i sporthallar, köpcentrum, simhallar, lagerlokaler, på skolgården eller alla typer offentliga utemiljöer.
3 300 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Garanterat korrekt tid även i tuffa miljöer. Våra nätverksklockor i rostfritt stål står pall för det mesta. Stor och tydlig information med nätverksansluten LED display. Korrekt tid och om du vill även med korrekt temperatur. Passar lika bra ute, IP65, som inne. Går även att ansluta siren / buzzer för larmsignal, tänk inringning när rasten är slut på en skolgård. Passar i sporthallar, köpcentrum, simhallar, lagerlokaler, på skolgården eller alla typer offentliga utemiljöer där klockor i plast inte står pall.
5 780 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-0218
Tidsserver inkl antenn och 10m RG58 kabel
7 850 SEK exkl. moms
 
Tidsservern ger mycket hög noggrannhet. Den inbyggda GPS-mottagaren håller koll på sexton (trettiotvå) olika satelliter och ger i praktiken noggrannhet på bättre än 3 mikrosekunder trots att hänsyn är tagen till normala fördröjningar i nätverket, annars 15 nanosekunder. Den passar därför bra som realtidskälla för olika industriella system med krav på hög precision.
16 550 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter