Meny

Best.nr 133-1170

Härdad mediakonverterare med PoE/PSE

Ruggad mediakonverterare med PoE/PSE främst avsedd för industriellt bruk med redundant strömförsörjning och ett temperaturområde på -10° till +60°C, men passar såklart alla tillämpningar där man har extra höga kvalitetskrav. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
3 220 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Rate
  10/100Base
  Interface
  Multimode
  PoE
  Ja
  Temperature
  -10/+60C
  Power input
  48V DC
 • Produktbeskrivning

  Ruggad mediakonverterare med PoE/PSE främst avsedd för industriellt bruk med redundant strömförsörjning och ett temperaturområde på -10° till +60°C, men passar såklart alla tillämpningar där man har extra höga kvalitetskrav.

  PoE/PSE-port strömförsörjer efterliggande utrustning

  PSE, Power Sourcing Equipment, är den strömförsörjande änden av en PoE-länk och innebär att mediakonverteraren exempelvis kan strömförsörja en IP-kamera, IP-telefon, trådlös accesspunkt eller annan 802.3af-kompatibel utrustning och ger då hela 15.4W.

  Link Fault Pass Through - Övervakning i light-version

  Tack vare LFP (Link Fault Pass through) kan den motsatta switchen få veta om länken fungerar bortom mediakonverteraren, trots att konverteraren saknar övervakning. Därmed får du den kanske viktigaste funktionen från övervakningsbara produkter, utan att behöva ta kostnaden eller den administrativa bördan. Konverteraren känner alltså av "Link-pulsen" och om den försvinner på ena sidan så stängs den också på den andra sidan. På detta sätt fortplantar konverteraren felet som då kan uppfattas av en switch längre ner i hierarkin. Ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att veta om länken är uppe hela vägen till användaren, trots att man inte genomgående har övervakningsbara produkter.

  • PoE/PSE, strömförsörjande med 15.4W
  • Redundant strömförsörjning 48VDC
  • Ruggat utförande, -10°/+65°
  • Link Fault Pass Through för övervakning "light"
  • Robust aluminium-hölje, små mått 70 x 110 x 30 mm
  • Lång rad av industriella godkännanden: UL508, EN61xx/55xx, IEC600xx etc.

Alternativ till denna produkt