Meny

Best.nr 105-0422

För Ultra 320 SCSI ner till Wide Ultra 40 SCSI

Köper du dina SCSI-kablage från oss kan du vara säker på att de tillåter maximal hastighet. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
584 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  SCSI 3 (Wide Ultra SCSI) är dessvärre inte ett entydigt begrepp, utan förekommer i flera olika hastighetsklasser med olika maxlängder. Moderna SCSI-enheter med hastighet på 80MB/sek (Wide Ultra 2 SCSI) eller mer är alla s k LVD (Low Voltage Differential). Gemensamt för dessa är dock en 16-bitars buss och således 68-ledars kabel. Den maximala kabellängden är 12 m och som mest tillåts 16 st enheter i en kedja. Kabellängden kan ökas till 25 meter om du bara ansluter en enda SCSI-enhet.

  LVD, HVD och SE

  Det förekommer två huvudtyper av SCSI, Singel Ended och Differential. Av Differential finns dessutom två varianter, High Voltage Differential (HVD) och Low Voltage Differential (LVD). Dessa är normalt sett inte kompatibla och kan inte utan extra omvandlare förekomma på samma buss. Här finns här gott om plats för missförstånd. Läs mer om omvandlare under avsnittet “SCSI-tillbehör" och om SCSI-tester under “Kabeltester".

  Alla våra kablage klarar Ultra 320 SCSI

  Den senaste SCSI-standarden som ger en hastighet av 320 MB/sek kommunicerar med en bussfrekvens på 320 MHz, vilket ställer oerhörda krav på de kablage du använder. Byter du upp dig till en snabbare SCSI-enhet skall du också byta kabel. I annat fall är chansen liten att få enheten att gå i den hastighet du köpt den för. Köper du dina SCSI-kablage från oss kan du vara säker på att de tillåter maximal hastighet.

Alternativ till denna produkt