Meny

Best.nr 20109293

WallPatch Cat.6A U/UTP RJ45

Slipp onödig synlig kabel vid din arbetsplats, skrivbord eller runt lister. Med en vägg monterad WallPATCH är kablaget på plats i snygg design. Med en justerbar längd på Cat.6A kablaget med upp till 4 meter, reglerar man enkelt till vilken längd man behöver och överflödigt kablage blir kvar i dosan. Alltid rätt längd på kablaget fram till din utrustning. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 250 st
Leveranstid 1-2 dagar
129 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  WallPATCH är lätt att installera och använda. Med den självhäftande baksidan är installationen enkel på alla typer av ytor. Placera väggboxen där du vill ha den, tryck på knappen i mitten, justera längden på kablaget som du önskar, stäng sedan boxen. Inga verktyg krävs för installation.

  Kablaget i boxen är Cat.6A U/UTP prestanda upp till 10 Gb, bakåtkompatibel med Cat.5E och Cat.6

  • Kompatibel med alla kabelsystem
  • Kompatibel i miljöer med hög densitet
  • Ultratunn kabel med 3.8mm ( UTP)
  • Flexibel och resistent kabel

  Design déposé

   

   

   

   

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model
  Oskärmad/Unshielded
  LSZH
  LSZH
  Category
  Cat.6A 10G
  Color
  White
  Straight/Crossed
  Straight
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Gör den lysande patchkabeln till din nya kabelstandard i racket, så slipper du förödande felkopplingar. Med ett blinkande ljus inuti själva kontakten slipper du undra vilka kabeländar som hör ihop. Dessutom blir kabeldragningen mer effektiv när man kan jobba buntvis istället för en och en.
329 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Minska belastningen på kabel och uttag genom att använda rätt utgångsvinkel. Du minskar risken för driftavbrott och trasiga anslutningar.
72,60 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Inga inställningar, bara att packa upp och anslut din nätverksutrustning! Switchen består av 5 eller 8st portar upp till Gigabit (10/100/1000Base). Switcharna är framtagna med fokus på dig som äger eller sköter nätverket för det lilla kontoret på företaget eller hemmavid (SOHO -small office/home office). Men tro inte för ett ögonblick att switchen tummar på kvaliteten.
280 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter