Meny

Best.nr 105-8261

Patch Cat.6 (Klass E) S/FTP dubbelskärmat LSZH Korsat

I våra Cat.6 kablage används material och kontakdon av allra högsta klass. Fristående testlabb (3P) har certifierat kablagen. Du kan med andra ord vara helt säker på att krav och prestanda från den angivna standarden verkligen uppfylls. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 120 st
Leveranstid 1-2 dagar
12,54 SEK 62,70 SEK Listpris exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  I våra Cat.6 kablage används material och kontakdon av allra högsta klass. Fristående testlabb (3P) har certifierat kablagen. Du kan med andra ord vara helt säker på att krav och prestanda från den angivna standarden verkligen uppfylls.

  Cat.6 prestanda

  För att få extra marginal i Gigabit-nät och för att vara beredd på ytterligare högre hastigheter bör man använda Cat.6-kablage. Kablaget uppfyller alla ställda krav Enligt TIA/EIA-568B2-1 upp till 250 Mhz (50 173-1 Class E 250 MHz) och ger i princip dubbla bandbredden jämfört med Cat5E.(100 Mhz). Se tabell.

  Det är värt att notera att även Cat.5E kablage är specifierade så att dessa med råge skall klara Gigabit Ethernet!

  Vad är LSZH?

  Majoriteten av alla patch-kablage har isolering av PVC-plast. Vid brand utvecklar sådan plast den giftiga gasen klor, som i kontakt med vatten bildar frätande saltsyra. Den halogenfria kabeln, LSZH (Low Smoke Zero Halogen), består av ett annat material, polypropylen, som inte ger den farliga gas/syra-kombinationen.

  Använd halogenfritt! Hos oss är inte LSZH dyrare än vanliga kablar.

 • Teknisk specifikation

  Length (m)
  1
  Model
  Skärmad/Shielded
  LSZH
  LSZH
  Category
  Cat.6 Gigabit
  Color
  Röd
  Straight/Crossed
  Crossed

Alternativ till denna produkt