Meny

Best.nr 117-1020

MPO till MPO Multimode 12-fiber OM4 Lila Korsad Typ B

MPO-kablage är en praktisk optisk lösning när behovet av allt större bandbredd har ökat i datacentren. Ett effektivt sätt att tillhandahålla 40 Gb och 100 Gb med hög prestanda. En kabel innehåller 12 fiber eller 6 st duplex kanaler i varje kontaktdon, vilket sparar en hel del pengar och utrymme i datacentren. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 11 st
Leveranstid 1-2 dagar
888 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  MPO-kablage är en praktisk optisk lösning när behovet av allt större bandbredd har ökat i datacentren. Ett effektivt sätt att tillhandahålla 40 Gb och 100 Gb med hög prestanda. En kabel innehåller 12 fiber eller 6 st duplex kanaler i varje kontaktdon, vilket sparar en hel del pengar och utrymme i datacentren.

  MPO- och MTP-förvirringen

  Det finns ett utbrett missförstånd kring de båda förkortningarna vilket skapar förvirring hos användare. MPO är den officiella benämningen på multifiber-kontakten medan MTP (Multi-fiber Termination Push on) är ett registrerat varumärke (US Conec). MTP är alltså en MPO-kontakt tillverkad av US Conec.

  Hur väljer man rätt modell?

  Med MPO fiberkablar måste man tänka på att sändare och mottagare matchar varandra för att signalen skall gå fram korrekt. Den raka kabeln typ A används från QSFP till patchpanel för att behålla samma läge på signalen. Man använder också rak MPO-kabel till MPO-kassetter. Den korsade typ B som är den vanligaste typen används vid direktkoppling från QSFP till QSFP eller patchpanel till patchpanel. Grunden blir att mellan två QSFP:er, oavsett vad som finns emellan skall det finnas ett ojämt antal korsade kablar. Detta gäller för övrigt också mellan SFP/SFP+ moduler.

  Låt oss tillverka din egen standardkabel med ca 10 dagars leveranstid.

  Det finns nästan oädliga kombinationer av längd, kontakttyper och antal kontakter. Vi tillverkar snabbt precis den kombination du behöver av både kablar och kassetter. Till exempel MTP/MPO till 4xLC för direktanslutning mellan QSFP och SFP/SFP+/XFP utan att gå via MPO-kassetterna.

  • Hög stabil kvalité med fabrikstillverkad kabel
  • Färdigkopplade kassetter om 12/24 uttag bara att stoppa in i racklådan
  • Utrymmeseffektivt, bekvämt och överskådligt
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Length (m) fibercable
  1
  Model fibercable
  MPO
  MM/SM
  Multimode
  OM
  OM4
  Color fibercable
  Purple
  Crossed/Straight
  Crossed
 • Dokument

Alternativ till denna produkt