Meny

Best.nr 17-0161

VF45 till VF45 Multimode 62,5/125 Yd 3,0mm

Här har man helt och hållet frångått den traditionella ferrulen. I stället löper den "nakna" fibern i ett plastgjutet V-format spår i donet. När kontaktdonen möts böjs själva fibern. Genom att utnyttja böjligheten har man säkerställt att fiber-ändarna verkligen får kontakt med varandra. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 8 st
Leveranstid 1-2 dagar
 • Teknisk specifikation

  Model fibercable
  VF45-VF45
  MM/SM
  Multimode
  Length (m) fibercable
  1
  Duplex/Simplex
  Duplex
 • Produktbeskrivning

  Här har man helt och hållet frångått den traditionella ferrulen. I stället löper den "nakna" fibern i ett plastgjutet V-format spår i donet. När kontaktdonen möts böjs själva fibern. Genom att utnyttja böjligheten har man säkerställt att fiber-ändarna verkligen får kontakt med varandra. Kvalitet in i minsta detalj. Allt verifierat med individuellt mätprotokoll över dämpning och reflektion, som medföljer varje kabel.

  Kablagen är halogenfria (LSZH)

  Majoriteten av alla patch-kablage på marknaden har isolering av PVC-plast. Vid brand utvecklar sådan plast den giftiga gasen klor, som i kontakt med vatten bildar frätande saltsyra. Den halogenfria kabeln, LSZH (Low Smoke Zero Halogen), består av ett annat material, polypropylen, som inte ger den farliga gas/syra-kombinationen.

  När särskild hänsyn bör tas för att undvika brandfarliga material blir halogenfria patch-kablar ett naturligt val. Alla våra fiber-patch är halogenfria (LSZH) och hos oss är de inte dyrare än vanliga kablar.

Alternativ till denna produkt