Meny

Best.nr 17-0101

MTRJ till MTRJ Multimode 62,5/125 Duplex Yd 2,0mm

Halogenfria kablage med den nya typen av SFF (Small Form Factor) kablage, som har två fiberledare i samma don. Donet är stort som ett RJ11-modulardon och använder sig av en plastferrul, som styr in de två fiberledarna med 750 µm mellanrum. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
 • Teknisk specifikation

  Model fibercable
  MTRJ-MTRJ
  MM/SM
  Multimode
  Length (m) fibercable
  1
  Duplex/Simplex
  Duplex
 • Produktbeskrivning

  Halogenfria kablage med den nya typen av SFF (Small Form Factor) kablage, som har två fiberledare i samma don. Donet är stort som ett RJ-11 modulardon och använder sig av en plastferrul, som styr in de två fiberledarna med 750 µm mellanrum. Kvalitet in i minsta detalj. Allt verifierat med individuellt mätprotokoll över dämpning och reflektion, som medföljer varje kabel.

  Kablagen är halogenfria (LSZH)

  Majoriteten av alla patch-kablage på marknaden har isolering av PVC-plast. Vid brand utvecklar sådan plast den giftiga gasen klor, som i kontakt med vatten bildar frätande saltsyra. Den halogenfria kabeln, LSZH (Low Smoke Zero Halogen), består av ett annat material, polypropylen, som inte ger den farliga gas/syra-kombinationen. 

  När särskild hänsyn bör tas för att undvika brandfarliga material blir halogenfria patch-kablar ett naturligt val. Alla våra fiber-patch är halogenfria (LSZH) och hos oss är de inte dyrare än vanliga kablar.

Alternativ till denna produkt