Meny

Best.nr 138-2000

Kabel-klämman som buntar ihop dina kablage

Speed-D klämman, verktyget som gör att du slipper långa störningar och förlorar intäkter. Speed-D håller hela kabelbuntar på plats när du skall omgruppera i racket. Den enkla klämman nyps runt en bunt kablar så att när du lossar kablarna en och en, slipper du hålla reda på var de satt. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 11 1
Leveranstid 1-2 dagar
303 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Hellre snygga buntar än trist härva – Speed-D organiserar kablarna i racket

  Speed-D klämman, verktyget som gör att du slipper långa störningar och förlorar intäkter. Speed-D håller hela kabelbuntar på plats när du skall omgruppera i racket. Den enkla klämman nyps runt en bunt kablar så att när du lossar kablarna en och en, slipper du hålla reda på var de satt. Och inte nog med det du spar tid eftersom du garderar dig mot felpatchningar som kan vara förödande i många kritiska miljöer.

  Ovärderlig när en switch skall bytas ut

  Med Speed-D räcker det att komma ihåg var fyra buntar satt istället för att hålla reda på 48 enstaka patchkablar. Och har du svårt att hålla fyra i huvudet erbjuder varje Speed-D en skrivyta på ramen där du kan notera placeringen. Klämman finns att få för kabelbuntar om sex eller tolv kablar och är så prisvärda att du kan låta dem sitta permanent. Då slipper du märka upp varje enskild kabel!

  •         Underlättar hantering av patchkablar
  •          HDPA-plast är stark, resistent och kan användas för de flesta ändamål
  •          Förpackningen innehåller klistermärken (för att skriva på)
  •         Minskar driftstop
  •          Minskar risken för felkopplingar
  •          Förenklar dokumentation och märkning
  •          Passar kablar upp till 7,5mm diameter

  Mått:

  L105mm, D15mm, H20mm (10pack)

  L105mm, D15mm, H40mm (10Pack)

Alternativ till denna produkt

 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
130 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En smidig och smart lösning för ditt skrivbord, mässor, serverrum eller andra tillfällen när du enkelt vill kunna presentera, köra demo, eller kanske använda vid tester/utvärdering av 19” utrustning.
476 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr104-4090
Setup.exe för enklare installationer
1 820 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter