Meny

Best.nr 20116225

HDMI-splitter 1x2 - 8K med HDCP2.2

HDMI-splitter med stöd för upplösning till UHD 8K (7680x4320@60Hz YUV 4:4:4) med HDCP2.2/1.4, 48Gbit, HDR och tre olika EDID konfigurationer. Blanda eller använd samma upplösning med de olika konfigurationerna. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 10-14 dagar
2 600 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  En 8K UHD splitter för HDMI som gör det möjligt att distribuera video skyddad med den senaste krypteringen HDCP2.2, såsom streaming-tjänsterna från Netflix till exempel.

  Med stöd för Dolby Vision kan du lyssna på film och musik i en ny dimension av ljud. Gå från två dimensionellt ljud till tre dimensioner med rätt utrustning.

  Många 8K videokällor kräver idag HDCP2.2 för att kunna leverera innehåll över HDMI och även om stödet finns i såväl Blu-ray som TV måste alla komponenter i kedjan vara kompatibla men som en extra fördel omvandlar splittern HDCP2.2 till 1.4 om stöd hos mottagaren saknas samtidigt som bilden omvandlas till 1080p för den utgången. Med vår 8K splitter får du en total bandbredd på 48Gbps och det stöd du behöver för alla HDMI-upplösningar upp till 8K@60Hz YUV 4:4:4,  samt kompatibilitet mot HDMI2.1.

  Tre inställningar för EDID ger flexibilitet mot TV-apparaterna

  För situationer där man har TV-apparater av olika typ och årgång behöver videokällan ställa in sig efter "minsta gemensamma nämnare" om alla apparater skall kunna visa bild. Splittern har därför en brytare där du i tre lägen:

  Copy EDID: Både HDMI utgångar skickar ut samma upplösning.
  EDID kopieras från HDMI output 2. I detta läge (copy EDID från bildskärm) har enheten stöd för Dolby vision

  Auto EDID:  Standard 8K på alla men förhandlar

  Mixed EDID: Använder EDID från enhet med lägst upplösning av alla som är anslutna

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model AV
  Hardware
  Interface
  HDMI
  Resolution
  8K UHD (4320p)
 • Dokument

Alternativ till denna produkt