Meny

Best.nr 25-0334

HDMI-splitter för HD1080p och WUXGA 1920x1200

Professionell distributionsförstärkare för HDMI 1.3 med flera inställningsmöjligheter för EDID och CEC. Den förmedlar även DDC-kanalen och HDCP-protokollet samt kan användas i kombination med DVI-skärmar via adapterkabel. Metallhölje och bra kylning via flänsar i sidorna gör den lämplig också för stapelmontage i rack eller mediaskåp. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 310 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Professionell distributionsförstärkare för HDMI 1.3 med flera inställningsmöjligheter för EDID och CEC. Den förmedlar även DDC-kanalen och HDCP-protokollet samt kan användas i kombination med DVI-skärmar via adapterkabel. Metallhölje och bra kylning via flänsar i sidorna gör den lämplig också för stapelmontage i rack eller mediaskåp.

  Bra inställningsmöjligheter för EDID och CEC

  EDID (Extended Display Identification Data) som berättar för videokällan vilken kapacitet som skärmen har, kan i denna HDMI-splitter (endast 4-port) antingen förmedlas till källan som den är eller regleras internt och då som färgdjup och typ (8/12 bitar, RGB/YCbCr). Stödet för CEC (Consumer Electronics Control) kan via manuell brytare slås av eller på.

  • Alla HD upplösningar upp till 1080p samt WUXGA 1920x1200
  • Egna inställningar för EDID och CEC
  • Stöd för DDC/HDCP
  • Kompatibel med DVI via konverteringskabel/adapter

  Levereras inkl nätadapter 5VDC/2,6A (6A 8-port)

Alternativ till denna produkt