Meny

Best.nr 25-0540

HDMI över IP - Effektiv videodistribution i befintligt nät

Denna förlängnings- och distributionslösning kan användas antingen som en förlängning punkt till punkt, från en punkt till många eller som flera separata videoströmmar inom samma nätverk. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
 • Produktbeskrivning

  Bli kvitt avståndsproblemet hos HDMI och distribuera videosignalen över det vanliga datanätet istället, med bibehållen bildkvalité. Då lyder du under samma regler för kabellängd som alla andra nätverksprodukter, d v s max 100 m till switchen, men därefter ytterligare 100 m, ny switch och så vidare. Denna förlängnings- och distributionslösning kan användas antingen som en förlängning punkt till punkt, från en punkt till många eller som flera separata videoströmmar inom samma nätverk.

  Punkt till punkt eller distribution till hundratals skärmar

  Med sändaren ansluten till bildkällan (normalt ett grafikkort, en Blueray-spelare eller mediabox av något slag) samt till nätverksswitchen, kan du bygga vidare med ett obegränsat antal mottagare genom nätverkets hierarki av switchar. För flera separata HDMI-strömmar i samma nätverk, krävs enheterna med ställbart ID. Observera att du behöver gigabit på switcharna och i de större installationerna även att de stödjer multicast. Fördelarna med HDMI (och DVI med adapter) över nätverket är lätta att se, men precis som med alla andra nätverksintensiva system, måste hänsyn också tas till nätverkets redan existerande trafik. Kanske kan du behöva uppgradera några av switcharna så att du kan optimera och fördela bandbredden rättvist till alla olika användare. Rådgör med oss för bästa resultat.

  • 25-0540/41 MJPEG komprimering
  • 25-0548/49 H.264 komprimering 15Mbit
  • HDCP-kompatibel
  • Transparent överföring av IR för fjärrkontroll
  • Upp till HDTV 720p, 1080p
  • Förlänger även IR-signal från fjärrkontroll
  • 25-0548/49 stödjer också RS232
  • Vinklar för enkel montering
  • Små mått: 117x93x25mm
  • 25-0548/49 119x80x28mm

Alternativ till denna produkt

Best.nr 05-2335
HDMI-kabel 2.0 med speciell låskoppling. Säkerställer att kontakten inte lossnar och ger en starkare anslutning jämfört med andra HDMI-kablar. Med sina” lås-pinnar" i mitten av kontakten låser den med hög friktion mot chassi-kontakten.
54,50 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 05-9650
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6A patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor.
39,60 SEK
Finns i flera varianter