Meny

Best.nr 125-0008

Multikonverterare - stöd dubbla RX eller TX 155Mbps-12,5Gbps

Multikonverterare - fokuserad på Videosystem också med dubbla sändare- eller mottagarekanaler , 155Mbps-12,5Gbps Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
6 820 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Multikonverterare - fokuserad på Videosystem också med dubbla sändare- eller mottagarekanaler , 155Mbps-12,5Gbps

  Olika typer av ändutrustning är nu, mer än någonsin tidigare tillgängligt med SFP/SFP+ formatet som anslutningsmöjlighet. Tillämpningarna blir då fler och fler samtidigt som både fibertyper, dataströmmar och protokoll kan skilja sig åt en del. Resultatet av det blir att nät och länkar samt dess protokoll integreras i varandra allt mer, vilket gör att behovet av multifunktionella omvandlare ökar. För detta har vi produkter från Fiberplex till hjälp. Enheten hjälper dig helt sonika att transportera vad du vill, när du vill och hur du vill.

  Enheten är Videoanpassad till en non-MSA-standard och fungerar med vilka moduler från 155Mbps upp till 12,5Gbps du kan använda de olika non-MSA SFP modulerna och blanda mella dessa utan att det uppstår någon problematik.

  Två varianter att välja på

  De båda enheterna är funktionellt identiska och skiljer sig åt på så sätt att den vit/svarta enheten (art 25-0009) är från tillverkarens FOI-sortiment. Det innebär att kapslingen är ruggad samt att den har större avskärmning från radiofrekvent störning (RFI) Enheten är specad för militärt bruk och kan således appliceras i klart tuffare miljöer. Vidare har denna enhet (25-0009) inte heller en nätadapter inkluderat, utan den får man köpa till. Se under tillbehör. Till 25-0008 medföljer en vanlig adapter.

  Produkterna från Fiberplex andas kvalitet och den här avviker inte i från det. Det kan man se utifrån detaljer som exempelvis anslutningen av nätdelen där de använder sig av anslutningsdon från både LEMO™ och Phoenix™.

  Applikationerna är många där enheterna kan göra nytta. Det går att montera dem i flertalet rack/chassin eller i små skåp i färdiga lösningar från tillverkaren. Kontakta oss för att titta på just din lösning!

  Exempel på användningsområden

  • Dual RX eller TX Multimode till singlemode
  • Dual CWDM TX via CWDM MUX/DEMUX till Dual RX
  • HD-BNC MADI, SD-BNC, HD-BNC & 3G-SDI till fiber
  • 4K UHD Video till fiber
  • Arbetstemperatur 0 - 50°C
  • 114x42x70mm 0,2kg 25-0008
  • 114x37x65mm 0,9kg 25-0009

  Observera, SFP/SFP+ moduler ingår ej och måste köpas separat utifrån ditt eget användningsområde. Hör av dig till oss om du inte hittar modulerna du söker.

  Nidanstående tabell visar skillnaden mellan Standard MSA och Non-MSA

  Non-MSA

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model AV
  Active module fiber
  Interface
  SDI (BNC)
  Resolution
  4K UHD (2160p)
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Olika typer av ändutrustning är numera, mer än någonsin tidigare, tillgängligt med SFP/SFP+ formatet som anslutningsmöjlighet. Tillämpningarna blir då fler och fler samtidigt som både fibertyper, dataströmmar och protokoll kan skilja sig åt en del. Resultatet av det blir att nät och länkar samt dess protokoll integreras i varandra allt mer, vilket gör att behovet av multifunktionella omvandlare ökar. För detta har vi produkter från Fiberplex till hjälp. Enheten hjälper dig helt sonika att transportera vad du vill, när du vill och hur du vill.
5 700 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Video SFP för kostnadseffektiv video-överföring av två videokanaler över singlemode duplex fiber. Dessa SFPer skickar eller tar emot data i hastighet från 50Mbps upp till 11.88Gbps. SMPTE ST-297-2006, ST2081 and ST-2082 kompatibel.
4 520 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Video SFP för kostnadseffektiv video-överföring av två kanaler på singlemode duplex fiber. Denna SFP skickar data i hastighet från 50Mbps upp till 2.970Gbps. SMPTE ST-297-2006 kompatibel.
1 530 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Video SFP för kostnadseffektiv video-överföring av två kanaler över CWDM på singlemode duplex fiber. Denna SFP skickar data i hastighet från 50Mbps upp till 2.970Gbps. SMPTE ST-297-2006 kompatibel.
1 810 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 133-4879
SFP 3Gbps dubbel Video mottagare, 40km Non-MSA
1 670 SEK exkl. moms
 
3Gbps SDI SFP dubbel koaxial sändare eller mottagare - för långt avstånd med option på omklockning av signalen, Non-MSA, HD-BNC™
2 320 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter