Meny

Best.nr 20100303

DC UPS, strömbackup vid nödlägen för 12V DC- utrustning

Denna DC UPS är en strömbackup vid nödlägen för 12V DC- utrustning, som tex routrar, modem, TV-boxar, system för VOIP, övervakning, larm och passagekontroll, samt mängder av annan kritisk telekomutrustning. Läs mer

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
387 SEK exkl. moms
 • Lär dig mer

 • Produktbeskrivning

  Många bredbandsanslutningar saknar reservkraft och slutar fungera vid elavbrott. Det behöver inte vara ett strömavbrott utan en trasig strömadapter till ett modem är tillräckligt för att Internet ska gå ner.

  För hemanvändare är reservkraft normalt en kostsam lösning. En bärbar dator fungerar några timmar via sitt batteri vid ett avbrott, men kabelmodem, ADSL-modem, bredbandsmodem och eventuella separata telefonadaptrar måste även de strömförsörjas vid avbrott.

  Funktioner

  • Inbyggt Li-Ion batteri
  • Mikroprocessorkontroll garanterar hög tillförlitlighet Auto-start när den är inkopplad
  • Manuell avstängningsknapp
  • Flerfärgsindikator
  • Skydd mot överslag, kortslutning, över- och urladdning. Åskskydd
  • 1m anslutningskabel med DC-kontakt (hane, ytterdiameter 4mm, innerdiameter 1.7mm)
  • Mått, D x B x H (mm) 68 x 42 x 74

Alternativ till denna produkt

 
Kompakt UPS i två olika storlekar, 600/800 VA, är en enklare batteribackup som ger pålitligt strömskydd för elektronik och datorer i hemmet.
987 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Knight är en tillförlitlig enfas online UPS-serie som skyddar mot alla förekommande störningar på elnätet. Modeller finns från 1KVA till 6KVA och är idealiska för bankväsendet, bankomater, betallösningar och andra affärskritiska applikationer som är extra känslig för spänningsavvikelser.
3 800 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med en smidig silverväska på endast 17kg har du enkelt tillgång till rejält med batterikraft var du än befinner dig. "Lysande" lösning när du inte kan komma åt det vanliga elnätet. Domestic Back-up Power System kraftfulla batteri har fantastisk prestanda när det gäller snabb uppladdning och hållbarhet.
31 870 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En Line Interactive UPS, i skiktet mellan en enklare Standby UPS och en mer avancerad Online UPS. En bra lösning för att skydda persondatorer gentemot olika strömproblem.
832 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr119-0380
UPS för 12V produkter. Larmar via relä vid strömbortfall
1 580 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Säkra dina industriella system med DIN-monterbar avbrottsfri kraft. Det kompakta utförandet ger dig hög kapacitet utan att ta för mycket plats på skenan. En kommunikationsport ser till att efterliggande system och övervakning kan informeras om status för strömförsörjningen för eventuell åtgärd.
5 590 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
2 220 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter