Meny

Best.nr 135-0840

Golvmonterad arm för läsplattor

Den golvmonterade armen för läsplattor är främst avsedd för montage i fordon under passagerarsätets främre fästbult, men kan likväl användas för mängder av andra ändamål, butiksdisplay, mässor, podier, tak, båtar etc. Läs mer

Lagerstatus 13 st
Leveranstid 1-2 dagar
835 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Den golvmonterade armen för läsplattor är främst avsedd för montage i fordon under passagerarsätets främre fästbult, men kan likväl användas för mängder av andra ändamål, butiksdisplay, mässor, podier, tak, båtar etc. Den 50cm långa armen är lätt att montera och upptar ett minimum av utrymme. Den övre änden är försedd med låsbar kulled för 360° rörlighet.

  Ytterst sitter den flexibla hållaren som med ett enkelt handgrepp justeras mellan 120-270mm i höjd och 115-183mm i bredd. Hållaren har vadderad rygg och gummerade käftar med krökta hörn för att enheten skall sitta tryggt utan risk för att glida ur. Den passar de flesta läsplattor upp till ca 12" men också de lite större smarta telefonerna, exempelvis iPhone5. Levereras med ett extra mittenfäste (självhäftande) för bästa stabilitet.

  • Rejäl konstruktion för professionellt bruk
  • Roterbar kulled med skruvlåsning för önskad vinkel
  • Justerbar hållare för 120-270x115-183 mm
  • Passar läsplattor/smartphones 5"-12"

Alternativ till denna produkt