Meny

Best.nr 135-0810

Flexibel arm för notebook i bilen

En universell och smidig hållare som ger plats åt din bärbara dator eller surfplatta i bilen. Ingen håltagning krävs för montage och därmed inga permanenta skador efter borttagande. Perfekt för dig med kontoret i bilen men också för specialbygga fordon och vagnar inom industri, konstruktion och verkstad. Läs mer

Lagerstatus 12 st
Leveranstid 1-2 dagar
3 430 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Armen har fyra leder, vart och ett låsbart i en mängd olika vinklar för optimal passform oavsett fordon. Den vertikala stolpen är teleskopisk och justerbar mellan 35-52cm. Med hela armen i maximalt vertikalt läge når notebook-hållaren 83cm från golvet (passagerarstolens vänstra infästningsbult).

  Notebook-hållaren har justerbara medar och passar de flesta 10"-17" modeller upp till 5kg (12kg parkerad). Infästningen i bilen sker vanligtvis i bulten på passagerarstolens vänstra skena. Med en egen lösning av infästningen passar den också utmärkt för montage i båten eller direkt i en plåt.

  • Rejält byggd på 30mm aluminiumrör
  • Kuggade leder för stabil position även i rörelse
  • Snabbkoppling för enkel justering av vinklar
  • Hållarens kapacitet (LxBxH): Min 215x188x6mm/Max 392x292x27mm

   

 • Tillbehör

 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Rullvagn med bordsyta som snabbt kan justeras upp och ned med hjälp av gasfjäderfunktion. En enkel och prisvärd lösning för t ex en bärbar dator och dessutom med lite extra arbetsyta. Fem kraftiga hjul, varav två låsbara, placerade med stor diameter som gör att vagnen rullar lätt och stabilt. Lackerade släta ytor som är lätta att hålla rena.
7 460 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Det supertunna elastiska höljet till tangentbord, både standard och notebook, ger dig en hygienisk och slitstark yta med maximal tangentkänsla som är enkelt att rengöra. Med ett lätt avtorkbart och desinficerbart skydd mot kaffespill, damm, bakterier och annan smuts passar det perfekt i sjuk- och tandvårdsmiljön men också renrum, verkstäder och andra utrymmen där det vanliga tangentbord annars skulle skadas eller bli kontaminerat.
47 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter