Meny

Best.nr 20102602

Vinklingsbar tangentbordshylla för montering under skrivbord

Tangentbordshylla som kan vinklas i 3 olika lägen för en bättre ergonomisk arbetsställning. Smidiga skenor gör det möjligt att skjuta hyllan i djupled för att ta minimalt med plats när den inte används, samtidigt som du frigör mycket utrymme på skrivbordet. Läs mer

Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
586 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Snabbmonterad och med god ergonomi

  Stadiga och snabbmonterade skruvfästen gör monteringen enkel och det är lätt att förflytta hyllan vid behov. Stor praktisk yta för tangentbord, mus eller en Laptop. Hyllan kan vinklas i 3 olika lägen vilket ändras snabbt med ett litet handvred. Bättre flexibilitet och ergonomi för handleder och axlar som behöver ändra postion vid längre perioder av monotont stillasittande distansarbete 

   

   

  • Mindre monoton arbetsställning vid distansarbete
  • Kan vinklas i 3 olika lägen, 15 grader upp eller ned, för mer flexibel och  ergonomisk placering av handlederna
  • Skjutbar i djupled, kan snabbt stuvas undan när den inte används och spar plats på skrivbordet
  • Tangentbordshyllans mått: 510x300mm
  • Rejäla metallfästen ger stabil montering på skrivbord upp till 40mm
  • Snabb installation och montering
 • Lär dig mer

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20101438
Låsbart fäste för surfplattor
1 470 SEK exkl. moms
 
Den populära höj/sänkbara LX-armen för maximal komfort och perfekt ergonomi på skrivbordet, nu i ny design och nytt material. Den polerade ytan av aluminium tillsammans med den smäckra konstruktionen gör att LX-armen kröner även den mest påkostade arbetsplatsen.
2 150 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20102296
Trådlös Mus, USB, IP65, scroll-funktion, vit
845 SEK exkl. moms
 
USB 2.0 /1.1 Hub med 4-portar och inbyggd aktiv förlängningskabel på 6 eller 12 meter. Ett mycket prisvärt, snabbt och enkelt sätt att förlänga ett flertal USB-tillbehör i samma enhet. Hubbarna eller den separat USB-kablen kan även seriekopplas upp till 60m totalt, vid behov kan även nätadapter användas om du har tillbehör som förbrukar mycket ström.
295 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20102611
Klämfäste för PDU, svart
234 SEK exkl. moms
 
Det supertunna elastiska höljet till tangentbord, både standard och notebook, ger dig en hygienisk och slitstark yta med maximal tangentkänsla som är enkelt att rengöra. Med ett lätt avtorkbart och desinficerbart skydd mot kaffespill, damm, bakterier och annan smuts passar det perfekt i sjuk- och tandvårdsmiljön men också renrum, verkstäder och andra utrymmen där det vanliga tangentbord annars skulle skadas eller bli kontaminerat.
47 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Harnessflex erbjuder kompletta lösningar för dragning och skydd av kraft-, tele-, koppar-ledningar och fiberkablar. Ge kritiska förbindelser rätt skydd mot skador orsakade av mekanisk nötning, vätska eller korrosion så slipper du kostsamma skador och reparationer.
708 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter