Meny

Best.nr 135-4061

LX sit/stand - Bästa ergonomi oavsett arbetsställning

Den populära LX-armen i ny design med uppgraderad vertikal justerbarhet för god ergonomi i både sittande och stående ställning. Den polerade ytan av aluminium tillsammans med den smäckra konstruktionen gör att LX-armen kröner även den mest påkostade arbetsplatsen. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
3 410 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    Den populära LX-armen i ny design med uppgraderad vertikal justerbarhet för god ergonomi i både sittande och stående ställning. Den polerade ytan av aluminium tillsammans med den smäckra konstruktionen gör att LX-armen kröner även den mest påkostade arbetsplatsen. Foten har får ett stramare och mer kvadratiskt utseende och kabelkanaliseringen i armens underkant har integrerats i designen på ett smakfullt sätt. I övrigt är alla tekniska detaljer identiska med föregående modell.

    Constant Force gör skärmen ljuvligt smidig att ställa in

    Inga rattar att vrida och inga knappar att trycka på. CF-tekniken (Constant Force) gör monitorer lättrörliga på ett sätt som inte tidigare varit möjligt, varken med kostsamma gasfjäder-lösningar eller traditionell fjädring och friktionslåsning. Ta bara tag i skärmen och för den dit du vill, upp, ner, framåt, bakåt. Den är dessutom snygg och smidig i praktisk design med dolda kabelkanaler och pryder varje skrivbord.

    Nya LX sit/stand finns för skrivbords- eller väggmontage och ger 51 cm näst intill friktionsfri vertikal rörlighet. I djupled sträcker den sig hela 84 cm. Om så önskas kan en mellanled enkelt kopplas loss för att minska den maximala rörligheten i djupled. LX-armen passar alla platta skärmar med VESA 75/100 mm och upp till ca 10 kg.

  • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Ergotron LX sit-stand med 51 cm vertikal rörlighet ger dig bästa ergonomi oavsett sittande eller stående arbetsställning. En komplett arbetsplats på väggen som snabbt fälls ut när den behövs för att lika snabbt fällas undan och ur vägen när utrymmet behövs till annat.
2 410 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 135-0960
MX Bordsarm i borstad aluminium
2 060 SEK exkl. moms