Meny

Best.nr 20102904

Justerbart bordsstativ för notebook

Det är först när man får upp skärmen och kameran i ögonhöjd, som man förstår hur bekvämt det är att ha sin notebook på ett justerbart stativ. Att du dessutom vinner yta på skrivbordet och faktiskt har alla funktioner ännu tillgängligare med tangentbordet lutande mot dig, är ett extra plus. Dessutom kan du titta folk i ögonen med kameran i rätt höjd och slipper den det lustiga underifrån-vyn när du har videomöten. Läs mer

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
376 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Att det justerbara stativet ger dig betydligt bättre arbetställning och ergonomi beror dels på att du kan ha skonsammare vinkel i nacken men också på att du slipper fokusera blicken på nytt när den flytas från den stationära skärmen till den bärbara och tillbaka. Med bägge i nivå med varandra och tätt ihop avlastas både ögon och nacke.

  20102904_laptopställ_notebookställ_ergonomi.JPG

  Fällbar för enkel transport

  Hopfälld blir den bara fyra centimeter tjock och mindre än ett A4, så den är lätt att få med sig till och från jobbet och idealisk för att uppgradera hemmakontoret. Vikten är bara 700g.

  20102904_laptopställ_notebookställ_hopfällbar.jpg

  Aluminium för bästa kyla och stabilitet

  Stativet har en enkel men stadig konstruktion i aluminium som bidrar till att hålla din notebook väl kyld och tål belastning upp till sex kilo, dvs de flesta bärbara upp till 17-19". I hopfällt läge bildas en liten ficka mellan plåtarna som kan användas för förvaring under transport.

  Silikon håller den bärbara på plats

  Dämpande friktionskuddar av silikon ser till din notebook ligger stadigt och inte halkar av. Silikonet hårdnar inte med tiden och även om det blir dammigt och smutsig, kan du bara tvätta av det för att återfå den klistiga ytan.

  • Enkel och pålitlig konstruktion i aluminium
  • Silikon-kuddar håller den bärbara på plats
  • Hopfällbar till paket på 233x265x40mm med förvaring mellan plåtarna
  • Väger bara 0,7kg

   

Alternativ till denna produkt