Meny

Best.nr 20100305

USB Datablockerare - ladda utan intrång

USB-kondomen, USB Sync-stopp eller USB datablockerare brukar den kallas och ser till att du inte riskerar dataintrång när du laddar din mobila enhet i publika uttag eller i datorer du inte har förtroende för. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 75 st
Leveranstid 1-2 dagar
75,70 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  USB-kondomen, USB Sync-stopp eller USB datablockerare brukar den kallas och ser till att du inte riskerar dataintrång när du laddar din mobila enhet i publika uttag eller i datorer du inte har förtroende för. En simpel men värdefull liten adapter som blockerar dataöverföring och endast tillåter laddning. USB-A hane i ena änden och hona i andra gör att den passar direkt som en kort förlängare på din befintliga laddarkabel.

  USB data blocker, syncstopp

  • USB datablockering som skyddar mot intrång
  • USB-A hane till hona (20100305)
  • USB-C hane till USB-A hona (20101091)
  • Tål 2,4A laddström
  • Lätt att ta med, mått: 18x42mm

Alternativ till denna produkt

 
Portlåset för USB täpper för USB-porten så att utrustningen skyddas mot oönskat användande och kan bara tas bort med ett specialverktyg. Ett enkelt och bekvämt sätt att försvåra anslutning av tangentbord, möss eller lagringsenheter.
277 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Skydda dina öppna portar och USB-kabel med Padjack.En enkel och kostnadseffektiv lösning som ger dig ett fysiskt skydd mot intrång och obehörig anslutning. Padjack finns för RJ45, USB-port och kabel, DB9, DB25.
970 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Håll alla dina batteriförsedda USB-C tillbehör laddade med en enda centralt placerad enhet. Den kraftfulla laddaren ger upp till 3A per port på alla portar samtidigt och kommunicerar laddningsstatus via frontpanelens display eller grafiskt med nätverkskortet installerat. Ett enkelt sätt att säkerställa att alla företagets/skolans enheter laddas upp optimalt och blir redo för nästa pass.
4 580 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter