Meny

Best.nr 05-0655

FireWire 800 Mbps (1394b)

Kablage för den nya generationen av FireWire (IEEE1394b). Där specificerar man hastigheter från 800 Mbps och uppåt. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 9 st
Leveranstid 1-2 dagar
 • Teknisk specifikation

  Model
  FireWire
  Length (m)
  1
 • Produktbeskrivning

  Kablage för den nya generationen av FireWire (IEEE1394b). Där specificerar man hastigheter från 800 Mbps och uppåt. Produkter för 800 Mbps finns ute på marknanden. Den höga hastigheten gör att tidigare kablage och kontaktdon inte håller måttet. En ny typ av kontakdon är därför nödvändig.

  Bakåtkompatibelt kräver övergångskablage av rätt typ

  Viss kompatibilitet bakåt till 400 Mbps existerar men ställer krav på att FireWire-porten har den egenskapen (Bilingual) och att man väljer övergångskablage av rätt typ.

  Beta eller Bilingual?

  FireWire 800 finns i två versioner. "Beta-versionen" har en 800 Mbps-port som endast kan kommunicera med en annan 800 Mbps-port. På lite längre sikt torde det bli "Beta" som kommer att gälla, men eftersom "Bilingual-versionen" är bakåtkompatibel med tidigare versioner av FireWire, torde det vara den versionen som gäller de närmaste åren. Samtliga våra kablage är "Bilingual", vilket innebär att de fungerar både i "Beta-mode" och mot tidigare versioner av FireWire.

Alternativ till denna produkt