Meny

Best.nr 22-1225

Parallellt till seriellt och seriellt till parallellt

Med en universell gränssnitts-omvandlare är det enkelt att ansluta en seriell skrivare till en parallellport och omvänt en parallell skrivare till serieporten. Det spelar ingen roll i vilken ände man ansluter den seriella eller parallella utrustningen. Omvandlaren detekterar vad som är anslutet och anpassar sig med automatik. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
  • Produktbeskrivning

    Med en universell gränssnitts-omvandlare är det enkelt att ansluta en seriell skrivare till en parallellport och omvänt en parallell skrivare till serieporten. Det spelar ingen roll i vilken ände man ansluter den seriella eller parallella utrustningen. Omvandlaren detekterar vad som är anslutet och anpassar sig med automatik.

    Omvandlaren konverterar datorns seriella format till parallellformat. Förutom att konvertera data kan omvandlaren sända parallell-sidans "busy"-signal mot datorn antingen via XON/XOFF eller hårdvaru-handskakning.

    Sättet att hantera både mjuk och hård handskakning i bägge riktningarna gör denna omvandlare unik.

    Upp till 38.4 kbps på seriesidan med sju eller åtta bitar och en stoppbit. Paritet ODD/EVEN eller NONE. Strömförsörjd via gränssnittet.

Alternativ till denna produkt