Meny

Best.nr 20102731

UPS Champ Rack 1kVA-3KVA

Champ RM är en pålitlig Uninterruptible Power Supply (UPS) som kan ge en kontinuerlig strömförsörjning till dina viktiga elektroniska enheter under strömavbrott eller instabila strömförsörjningsförhållanden. Med en högpresterande dubbel konverteringsarkitektur, automatisk spänningsreglering och en inbyggd batteribackup kan Champ RM säkerställa att din utrustning förblir skyddad och din data inte förloras. Här är en detaljerad beskrivning av hur Champ RM fungerar och vilka fördelar den kan erbjuda Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 10-14 dagar
5 430 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Champ RM är en Uninterruptible Power Supply (UPS), som är utformad för att säkerställa kontinuerlig strömförsörjning till dina viktiga elektroniska enheter under strömavbrott eller instabila strömförsörjningsförhållanden.

  Champ RM är en högpresterande UPS som finns tillgänglig i flera modeller med olika effektkapacitet, vilket gör det möjligt att välja den som bäst passar dina behov. 

  Champ RM använder en dubbel konverteringsarkitektur för att omvandla växelström till likström och sedan tillbaka till växelström igen för att leverera en högkvalitativ och stabil strömförsörjning till dina enheter. Dessutom har den en automatisk spänningsreglering (AVR) som säkerställer att din enhet får en stabil spänning oavsett fluktuationer i ingående spänning.

  UPS:en har flera anslutningsmöjligheter för dina enheter, inklusive uttag för olika typer av utrustning, som t.ex. datorer, servrar, nätverksenheter och annan kritisk utrustning. Dessutom har Champ RM en inbyggd batteribackup som ger strömförsörjning under ett strömavbrott så att du kan spara ditt arbete och stänga ner dina enheter säkert.

  Sammanfattningsvis är Champ RM från FSP en högpresterande UPS som kan säkerställa en kontinuerlig och stabil strömförsörjning till dina viktiga elektroniska enheter.

  Champ RM är en enklare variant av Custos 9x.

  Viktigt att notera att denna UPS inte kan ha externa batteri.

  Driftiden för de tre olika modellerna finner du i tabellen nedan:

  UPS drifttid i minuter vid last: 25% 50% 75% 100%
  CH 1101Rack
  (100% last motsvarar 1kVA) 
  24.5 10.0 5.5 3.0
  CH 1102Rack
  (100% last motsvarar 2kVA) 
  24.5 10.0 5.5 3.0
  CH 1103Rack
  (100% last motsvarar 3kVA) 
  24.5 10.0 5.5 3.0

   

 • Lär dig mer

Alternativ till denna produkt