Meny

Best.nr 112-1378

WireXpert fibermodul MPO/MTP

Som det enda certifieringsinstrumentet i världen erbjuder WireXpert fullständig certifiering av koppar Cat.8, fiber multimode, single mode och MPO i ett och samma instrument. Denna MPO-sats till WireXpert ger dig snabb och korrekt bedömning av din MPO fiberinfrastruktur. Idealisk också till regelbunden ankomstkontroll av MPO-komponenter som paneler, kassetter och kablar. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
65 110 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    WireXpert Fiber MPO - autotest på 5 sekunderMPO autotest

    Med MPO-betyckningen kan du utföra en autotest av alla tolv fiber på endast fem sekunder och få resultatet presenterat grafiskt i instrumentet för omedelbar felsökning eller integrerat i en digital rapport som del av en fullständig dokumentation. Autotesten ger dig dämpningen per kanal, polaritet samt ett pass/fail-resultat mot dina inställda gränsvärden. Även MPO-kassetter och sk fan-out-kablar där MPO/MTP går mot SC eller LC kan testas med då krävs adaptern för multimode i ena instrumentet.

    Licensuppgradering kan krävas

  • Dokument

Best.nr 112-1371
WireXpert 500, komplett med väska
83 120 SEK exkl. moms
 
WireXpert 500 Fiber är instrumentet för dig som främst behöver testa, certifiera och dokumentera fiber men vill ha möjlighet att komplettera med motsvarande förmåga också för kopparnät när behov uppstår. Instrumentet bygger på den mest mångsidiga testplattformen som finns idag som gör att du kan bygga på med funktionalitet och prestanda i den takt du behöver upp till Cat.8/Klass II och förbi.
124 120 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 112-1370
Certifieringsinstrument, komplett med väska
116 450 SEK exkl. moms
824 SEK exkl. moms