Meny

Best.nr 112-1333

WireXpert Cat.6A/EA Permanent Link Adapter

WireXpert Patch cable adapter ger ger instrumentet en hållbar lösning för att certifiera patchkabel. Genom att RJ45-honan enkelt bytas ut mot en ny så riskerar men inte att huvudenhetens kontakt nöts ut. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
15 700 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  WireXpert Patch cable adapter är ett separat tillbehör som inte ingår som standard i någon av de kompletta instrumenten, men passar alla WireXpert med licens för kopparmätning.

  Du behöver den för att få exakta mätresultat också på längder under tio meter, vilken är en achilleshäl för samtliga certifieringsinstrument. WireXpert har löst problemet med en specifik modul just bara för patchkabel. Dessutom får du en hållbar lösning eftersom kontakterna som slits enkelt kan bytas ut.

  Ett utmärkt sätt att kvalitetskontrollera leveranser innan kablar sätts i drift eller för tillverkare att säkerställa jämn hög kvalité.

   

  Adaptrarna levereras i par

 • Dokument

Best.nr 112-1371
WireXpert 500, komplett med väska
81 720 SEK exkl. moms
Best.nr 112-1370
Certifieringsinstrument, komplett med väska
114 490 SEK exkl. moms
 
WireXpert 500 Fiber är instrumentet för dig som främst behöver testa, certifiera och dokumentera fiber men vill ha möjlighet att komplettera med motsvarande förmåga också för kopparnät när behov uppstår. Instrumentet bygger på den mest mångsidiga testplattformen som finns idag som gör att du kan bygga på med funktionalitet och prestanda i den takt du behöver upp till Cat.8/Klass II och förbi.
122 030 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter