Meny

Best.nr 20109796

D-TECT Laserstaket upp till 500 meter

Lasersensor för övervakning med ljusets hastighet. Perfekt lösning för perimeterskydd av stora områden vid marinor, kritiska infrastrukturapplikationer så som flygplatser, industrier, landsgränser eller skyddsobjekt etc. Om ett objekt visas i siktlinjen kommer det att generera reflektioner; som sensorn upptäcker. Sensorn analyserar det reflekterade ljuset och beräknar platsen för ett objekt med hög noggrannhet. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
74 890 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  En kraftfull laserdetektor med sändare och precisionsoptik för att täcka upp till 500 meter. Lasern använder Time of Flight (ToF)-analys för att fastställa var laserstrålen korsades, med 20 konfigurerbara zoner av valfri storlek kan varje zon utlösa specifika händelser via IP - till exempel skicka en PTZ -kamera till en förinställd position för den utlösta zonen, eller att bortse från ett område som en väg där trafik behöver ignoreras.

  Drivs med PoE(Power Over Ethernet) och kan integreras med en rad IP-kameror och övervakningssystem. Inkluderar ett visuellt laser-och teleskopiskt siktfäste för installation.


  Perimeterdetektering
  Enheten används för att upptäcka alla objekt som korsar det virtuella staketet. Zoner kan skapas längs siktlinjen för att tillåta olika åtgärder baserade på objektets plats. För dessa typer av applikationer, bör sensorn placeras vid önskad detektionshöjd och anpassas till marken.


  Spot övervakning
  Detektering önskas endast i ett specifikt område, till exempel a del av en väg, en ingång till ett hus eller längs en vägg. Dessa applikationer gör att sensorn kan placeras var som helst med en tydlig siktlinje till detekteringsområdet.


  Ändrad upptäckt
  Produkten används för att upptäcka om ett objekt rör sig. Denna applikation gör att sensorn kan placeras var som helst med en tydlig siktlinje till objektet.

   

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Ohers
  Movement
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
En extremt tillförlitlig säkerhetsenhet som är utformad för att skapa virtuell (osynlig) vägg och övervakningssäkerhetszon. Lasern är programmerbar ner till 10 cm och fungerar med högsta precision för noggrann och tillförlitlig intrångsdetektering.
14 750 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nya OttoE-serien från Etherwan är en sedan länge efterfrågad produkt. Utan fläkt och med anslutningsdonet till ström och relä-utgångar framtill, ger självklara fördelar vid installation och service. Samtidigt som det ger en installationshöjd på endast 100mm. Är du ute efter Profinet-kompatibel enhet? Välj då Gigabit-varianten.
2 100 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter