Meny

Best.nr 28-0087

IR-belysning

IR-belysning är ett effektivt sätt att diskret lysa upp bevakningsområdet. Ljuset är osynligt för ögat men ger kameran det stöd som behövs för att leverera högklassiga bilder. För att kameran skall fungera med IR-belysning krävs att kameran har IR-funktion. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
 • Produktbeskrivning

  IR-belysning är ett effektivt sätt att diskret lysa upp bevakningsområdet. Ljuset är osynligt för ögat men ger kameran det stöd som behövs för att leverera högklassiga bilder. För att kameran skall fungera med IR-belysning krävs att kameran har IR-funktion.

  Klara stora avstånd

  Angivna avstånd, 20 resp. 50 m är ungefärliga och beror på bevakningskameran och dess optik. I vissa fall klarar dessa belysningar betydligt större avstånd.

  Full automatik och väl skyddade.

  Belysningarna slår automatisk på och av vid 10 lux och är skyddade mot både damm och vatten. 28-0087 har kapslingsklass IP55 (skydd mot damm och vattenstrålar) och 28-0089 IP66 (dammtät och tål tung sjö).

  Lång livslängd med LED

  Belysningarna använder LED (lysdioder) och har därför en beräknad livslängd på omkring 20 000 tim, att jämföra mot IR-halogenlampor som ligger runt 2000 timmar. Perfekt tillbehör till våra nätverkskameror och analoga CCD-kameror, som har stöd för dag/natt (IR).

Alternativ till denna produkt