Meny

Best.nr 119-1420

GPS med supermagnet - solcell och långtidsbatteri

En unik positioneringsprodukt med inbyggda sensorer och laddning via solceller klarar upp till sex år mellan laddningstillfällena och ger dig en maximalt lättadministrerad lösning. Den kraftfulla magneten gör den genialiskt enkel att montera var som helst där du har en metallyta ledig. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 560 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Kombinationen av den kraftiga magneten, det stora batteriet och laddningen via solceller ger den en unik användbarhet och längsta möjliga tid mellan uppladdningarna. Det betyder maximal nytta och lägsta kostnad för underhåll, för ingen vill ju kalla hem ett fordon för underhåll bara för att GPS:ens batteri börjar bli dåligt? Detta skall såklart kunna ske i samband med annat planerat underhåll.

  Total Finder

  Inbyggda givare ger viktiga data

  En 3D G-sensor detekterar stötar, vibration, riktning så att du får veta om ett fodon lutar, har kolliderat eller om ett mekansikt fel orsakar onormal vibration. Du kan också läsa av lufttryck, luftfuktighet och temperatur i de intervall som önskas.

  Kanske behöver den aldrig laddas upp

  De två solcellerna ger redundans i laddningen och laddar upp till 1,5% per timme i goda förhållanden, så beroende på väderföhållanden kan den ungefärliga livslängden på sex år sträckas ut betydligt längre.

  Total Finder Solar

  Supermagnet bättre än skruv

  En magnet så kraftfull att sitter enheten i sitt metallhölje krävs ett specialverktyg för att få loss den. Snabbt och enkelt att montera utan åverkan på underlaget!

  positrex_ill_600.jpg

  Plug'n Play via Positrex molntjänst eller flexibel integration

  Nyttan av ett positionerinssysten avgörs ofta av sättet som du kan tillgodogöra dig data på och sedan konvertera till affärskritiska åtgärder. Positioneringsprodukterna från Level i Tjeckien ger dig fyra möjligheter:

  Med molntjänsten får du ett effektivt verktyg att administrera stora flottor, ta hand om larm och följa statistik. Den föredragna metoden om du inte redan använder en annan mjukvara för en liknande uppgift. Tillverkarens protokoll och API:n är båda kostnadsfria med tydlig dokumentation, men kräver ett eget integrationsarbete. Att expotera data från molntjänsten gör integrationen mindre krävande, men ger också löpande kostnader i form av abonnemangsavgifter. 

  • 15600 mAh laddningsbart batteri
  • Underhållsladdas via dubbla solceller eller USB-anslutning
  • Sensorer för temperatur, luftfuktighet, vibration, acceleration, lutning, batteristatus
  • Exakt position, hastighet och riktning via GPS och Glonass
  • Vibrations-histogram
  • Vattentät IP65
  • Lokal lagring av 5000 händelser
  • Kan ringa upp för larm
  • SMS-funktion för larm och status
  • Positrex molntjänst för global vy och larminsamling
  • Inkluderar förinstallerat SIM-kort för Europa (global på begäran) vars datakostnader ingår i Positrex-abonnemanget. 
 • Tillbehör

  478 SEK exkl. moms
  158 SEK exkl. moms
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Positioneringssystemet Total Finder med långtidsbatteri, inbyggda sensorer och en överskådlig molntjänst gör det enkelt att skaffa kontroll över en hel fordonsflotta eller bara enstaka enheter. Den passar det mesta som rör sig utomhus och som du vill få information om. Ett kraftfullt magnetfäste underlättar både montage och underhåll.
3 340 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Positrex är molntjänsten som inte bara håller reda på var alla enheter finns, utan också vad de gör och hur de mår. Det är så data från GPS:er och givare blir till verksamhetskritisk information, som gör din verksamhet mer pricksäker och effektiv. Positrex serverar dig position, hastighet och olika händelser på det sätt som du önskar, oavsett antalet enheter. Du når det enkelt via molnet eller APP i din bärbara enhet.
97,90 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter