Meny

Best.nr 124-1200

Från idé till färdig produkt på nolltid

Tibbo Project System (TPS) låter dig tillverka din egen unika automationsprodukt, klar att användas i nästa projekt eller för butikshyllan. Komplett med förpackning och allt. Skräddarsy din lösning med exakt de funktioner du verkligen har användning för och betala inte för funktioner du inte kommer använda. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-9 dagar
1 590 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Tibbo Project System (TPS) låter dig tillverka din egen unika automationsprodukt, klar för butikshyllan med förpackning och allt, utan behöva ta några som helst risker i form i komponentlager och stora beställningsserier. Istället ett smörgåsbord av funktioner fördelade på mängder av pluggbara moduler (Tibbits), där du bara väljer de funktioner du behöver. Moderkorten är universella och välkomnar dina utvalda moduler och redan nu finns ett 40-tal olika att välja på. Du kan få serieportar, digitala I/O, relääer, Wiegand, open collector input, ADC, DAC, temp/fuktighet/ljus/lufttrycks-sensorer, accelerometer, RF-antenn, WiFi, skruvplintar, DB9-kontakter m.fl i exakt den blandning som behövs för att skapa din unika produkt med optimala egenskaper för din tillämpning.

  Snygg kapsling ger professionell identitet

  Att ge produkten en professionell identitet är enkelt med Tibbo Project System. Plastlådan är snygg och kompakt med uttag för de olika anslutningar du väljer att förse produkten med. Det finns en storlek för varje moderkort som även kan fås med integrerad display. Till och med butiksförpackingen är klar att användas. Ett helt unikt sätt att ta fram en egen automationsprodukt, som radikalt minskar utvecklingstiden och de kostnader och risker det normalt skulle innebära.

  124-1200_TPS_merge.jpg

  Programmering med Tibbo Basic

  Moderkorten Tibbo Project PCB (TPP) är försedda med T1000-processorn, för redan Tibbo-frälsta mycket lik EM1000-modulen, och programmeras med Tibbo Basic. Tibbo Basic har mycket lite gemensamt med tunga språk som C och C++, utan erbjuder för en myriad av tillämpningar sensationellt kort tid från idé till färdig kod. Använd den fria editorn Tibbo IDE och de många färdiga byggstenarna så minskar utvecklingstiden ytterligare. Dokumentationen är imponerande och känslan av ett system som syftar till att snabbt och enkelt få fram en färdig produkt framträder tydligt.

  Så här går det till:

  Välj passande TPP (Tibbo Project PCB). Fyll på med TIBBITS (Tibbo Bits) som motsvarar den funktionalitet som önskas. Avsluta med lämplig TPB (Tibbo Project Box) för att ge produkten ett snyggt skal. Nu skall den bara programmeras för att produkten skall vara klar för butikshyllan. I listan av artikelnummer nedan visas endast ett urval av de olika beståndsdelarna, lär dig mer om det nya sättet att ta en idé till färdig produkt hos Tibbo.

  Tibbo Project System Demo Collection 24-1210 (24-1211 utan LCD)

  Detta paket ger dig möjlighet att testa TPS till ett subventionerat pris. Konfigurationen ger dig all funktionalitet, förpackningen, antivibrations-tillbehöret, DIN-montering och nedanstående Tibbit-moduler. Kvar för dig är att ge produkten de funktioner du vill med Tibbo Basic. Upptäck det nya revolutionerande sättet att ta en produkt från idé till lagervara, utan de sedvanliga utvecklingsriskerna och utan att starta varken CAD-programmet eller lödkolven. Här får du Tibbit funktionsmoduler färdigplacerade på ett moderkort förberett med Tibbo T1000-processorn och 10/100 Ethernet. Skriv koden (eller ladda ner demo-koderna) och produkten är färdig!

 • Tillbehör

  527 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  Best.nr 124-1282
  117 SEK exkl. moms
  150 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  Best.nr 124-1314
  158 SEK exkl. moms
  Best.nr 124-1318
  381 SEK exkl. moms
  64,20 SEK exkl. moms
 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt