Meny

Best.nr 180-3100

1588 Grandmaster i ett SFP-utförande med inbyggd GNSS

RAD:s MiCLK är världens första Grandmaster i ett SFP-utförande. Det gör att man lätt kan uppgradera befintliga basstationer och back haul utrustning och ge stöd för IEEE 1588 i sin LTE/LTE-A miljö. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
25 600 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  RAD:s MiCLK är världens första Grandmaster i ett SFP-utförande. Det gör att man lätt kan uppgradera befintliga basstationer och back haul utrustning och ge stöd för IEEE 1588 i sin LTE/LTE-A miljö.

  Lätta att installera i befintlig utrustning genom att bara plugga in, och är redo att distribuera frekvens och tid, MiCLK’en eliminerar behovet att installera GPS/GNSS-antenner i varje cell och distribuerar en mycket exakt timing med full nätverkstäckning - även på tunnelbana och vid byggnadsinstallationer. Idealisk för små 4G installationer.

  MiCLK ser till att tjänsteleverantörer reducerar dramatiskt sina installationskostnaderna genom att eliminera behovet av ytterligare utrymme eller krav på strömförsörjning.

  • Fullständigt standardiserad IEEE 1588 Grandmaster inklusive (ToD) för att uppfylla alla de stränga avancerade LTE-kraven.
  • Inbyggd GNSS receiver (GPS/GLONASS/BeiDou)
  • Robust GNSS-backup – Håller kvar sync-information i 72-timmar när GNSS-mottagning är förlorad, genom att ta Sync-E eller IEEE 1588 information från nätverket (Assisted Partial Timing Support) för att leverera fortsatt och exakt synkronisering till basstationen.
  • Pluggbara enheter som passar till alla standardiserade SFP-portar.
  • Skalbar lösning med support upp till 64 slavenheter.

Alternativ till denna produkt