Meny

Best.nr 133-5584

SFP+ Failover Singlemode BiDi WDM 10km 10Gbps

SFP+ 10G med Link Failure Detection och inbyggd failover. Du använder två stycken simplex-fiber med principen aktiv/passiv och när den aktiva länken går ner kopplar SFP+ automatiskt över till den andra fibern. Detta har endast varit tillgängligt på routrar och switchar med specialfunktionalitet men nu kan du använda en helt vanlig switch och välja två olika vägar för din fiber. Blir den ena fibern avgrävd eller får annat avbrott kopplar SFP+ över till den andra fibern utan behov av separat mjukvara. Läs mer

Varianter

Hittar du inte din konfiguration? Kontakta oss – vi hjälper dig till korrekt lösning!
Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
3 440 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Automatisk Failover

  Automatisk reserv för driftsäkerhet. SFP+ använder 1 av 2 simplex-fiber och när den aktiva fiberns länk slutar fungera så kopplar SFP+ automatiskt över på reserven. Detta görs med principen aktiv/passiv vilket betyder att endast en av dina fiber är aktiv. Failover görs automatiskt och utan varning till skillnad från switchover som kräver att du manuellt byter.

  Primary/Secondary eller Aktiv/Passiv

  Den primära är aktiv som standard medan den sekundära är redo att ta över vid avbrott.

  33-5584 crossroads small.jpg

  Trygghet utan större investering

  Du kan fortsätta använda din switch med SFP+ 10G utan att investera i dyra special-switchar eller dyra routrar. Använd istället SFP+ bidi och se till att de två simplex-fibrerna tar olika vägar för att säkra funktion vid allvarliga avbrott som en avgrävning.

  CSFP+ eller SFP+ bidi

  en Compact SFP innehåller två stycken SFP i en och i praktiken är det vad detta är vid första anblicken. Den stora skillnaden är att detta faktiskt är två stycken av samma länk där endast den ena är aktiv medans du på en CSFP har båda länkarna aktiva samtidigt. För en CSFP krävs också speciell hårdvara och mjukvara medan du på denna SFP+ inte kräver någon speciell funktionalitet.

  Automatisk fail-over inom några sekunder

  SFP+ identifierar själv att den aktiva länken går ner och kopplar över till den alternativa vägen. Detta tar olika lång tid beroende på din utrustning du placerat SFP+ i men görs inom 1-10 sekunder (beroende på utrustning). Testa i din utrustning och se att du säkert kommer ha failover inom några sekunder.

  Ökad Driftsäkerhet

  PTS, Post- och telestyrelsen, kräver i allt större utsträckning driftsäkerhet med korta återställningstider. Detta tillsammans med Robust Fiber gör att fler och fler tänker på driftsäkerhet och denna SFP+ ger dig bättre förutsättning för ett redundant system.

 • Teknisk specifikation

  Model SFP
  SFP+
  Connector
  LC
  Interface
  Singlefiber
  Data rate
  10Gbps
  Wavelength TX/RX
  1270/1330
  Range
  10
  DDMI
  DDMI

Alternativ till denna produkt