Meny

Best.nr 133-1439

SFP+ Direct Attach Cable (DAC)

SFP+Cu Direct Attach är en produkt att använda som kortare patchkabel istället för dyrare SFP:er och fiberkabel på hastigheter upp till 10GB. Dessa är förprogrammerade och kan inte omkonfigureras. Läs mer

Varianter

Hittar du inte din konfiguration? Kontakta oss – vi hjälper dig till korrekt lösning!
Lagerstatus 38 st
Leveranstid 1-2 dagar
178 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  SFP+Cu Direct Attach är ett kablage för att använda som kortare patchkabel istället för dyrare SFP:er och fiberkabel på hastigheter upp till 10GB. "Direct Attach-kabeln" använder en twinaxial-kabel och man kopplar helt enkelt ihop utrustningarnas SFP-bussar utan att omvandla till fiber eller Ethernet och därmed blir produkten långt billigare att tillverka.

  Passivt eller aktivt?

  Den passiva kabeln innehåller ingen elektronik och fungerar perfekt upp till ca 7m längd beroende på lokala förutsättningar. För de längsta längderna använder vi en aktiv kabel med förstärkande elektronik som ger en maxlängd på ca 12m. Vi rekommenderar aktiv kabel från och med 7 meter men erbjuder även passiv för gynnsamma förhållanden i prispressade installationer.

  • Multi-rate från 1Gbps till 10,5Gbps Ethernet & FiberChannel
  • Stöd för 1x, 2x, 4x, 8x Fiber Channel
  • Låg strömförbrukning, endast 0,5W
  • Kompatibel med SFP+ MSA
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model SFP
  SFP+
  Brand
  Cisco
  Connector
  DAC
  Interface
  Copper
  Data rate
  10Gbps
  Range
  0,5

Alternativ till denna produkt

 
SFP+ DAC Direct Attach Cable är en produkt att använda som kortare patchkabel istället för dyrare SFP+ med laser och fiberkabel och du får hastigheter upp till 10Gbps. Vill du konfigurera med olika konfigurationer på sida A och sida B, kontakta oss så löser vi det.
309 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter