Meny

Best.nr 20102578

Wi-Fi 6 accesspunkt för inomhusbruk, MU-MIMO

Flaggskeppet i Ruijies sortiment av acesspunkter som ger en komplett inomhuslösning med den inbyggda IOT-modulen som enkelt kan låtas kommunicera med övrig smart utrustning i sin omgivning. Enheten hanterar dual band-dual ratio (2x2:2 med 2,4Ghz samt 4x4:4 med 5Ghz och upp till sex samtidiga strömmar.) Med en maximal bandbreddsgenomströmning på 5,2Gbps så lägger det grunden för avbrottsfri och störningsfri miljö för anslutna klienter. Enheten hanterar upp till 1024st anslutna klienter. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
6 590 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Flaggskeppet i Ruijies sortiment av acesspunkter som ger en komplett inomhuslösning med den inbyggda IOT-modulen av BLE-standard, som enkelt kan låtas kommunicera med övrig smart utrustning i sin omgivning. Enheten hanterar dual band-dual ratio (2x2:2 med 2,4Ghz samt 4x4:4 med 5Ghz och upp till sex samtidiga strömmar). Med en maximal bandbreddsgenomströmning på 5,2Gbps så lägger det grunden för avbrottsfri och störningsfri miljö för anslutna klienter. Enheten hanterar upp till 1024st anslutna klienter.

  Enheten har tre Gigabitportar (+1st konsolport) som kan nyttjas där ditt fasta trådbunda nätverk tar vid. En av dessa portar är avsedd för IOT-kommunikation och har således också välbehövliga PoE ut.

  Styrning och kontroll av accesspunkten.

  Alla Ruijies enheter kan styras på flera olika sätt, helt individuellt eller i grupp med hjälp av Ruijies cloud-tjänster eller controllers. Hur du använder den kommer dock enheten att känna av själv så slipper du att ställa in den annars så krångliga processen som ofta omedelbart avkräver direkta konfigurationsåtgärder med massa tidsödande omstarter av av varje individ till följd. Har man fler enheter och vill uppnå hög säkerhet så är det alltid rekomenderat att använda sig av en centraliserad controller-enhet som gör att du får ännu bättre kontroll på ditt WiFi-nät.

  Public cloud läge: Ruijie cloud är en service för det mindre företagets wifi nät som ger dig möjlighet att sätta upp en startsida, generera permanenta åtkomster åt de anställda, tillfälliga åtkomster åt gäster (PPSK). Identifiering av användaren kan ske på många sätt men även med hjälp av Facebook. På toppen kan du som administratör använda Ruijies app för att administera åtkomsten åt rätt personer (gratis att ladda ned via den appstore på mobilen). 

  Hybrid cloud läge: här använder du både din controller och cloudtjänsten för att skapa en säker miljö. Detta är för det lite större företaget, campus eller offentliga byggnaden som behöver stöd på en eller flera siter men upp till 500 accesspunkter per kluster. Detta ger dig ytterligare bra funktioner där du kan på ett centraliserat sätt konfigurera en individ, grupp eller alla enheter du har samtidigt som du kan övervaka dem fullt ut. Du kan även nyttja den inbyggda AI-funktionen som optimerar ditt trådlösa nätverk utifrån belastning i olika delar av nätverket vid olika tidpunkter av dygnet. Detta sparar åtskilliga timmar åt dig som har annat i din arbetsdag än att analysera och återkommande men manuellt ändra för bästa miljö.

  För faktum är att vanligtvis behöver man justera in detta själv i sitt wifi. Sedan ligger den inställningen man en en gång gjorde kvar oberoende av hur nyttjandemönstret förändras och ser ut över tid. Det är inte är att optimera potentialen i sitt wifi fullt ut. Detta är en av de fina detaljerna som vi gillar med Ruijies lösningar!

  Private cloud läge: Riktad till ISP/MSP, myndigheter eller multinationella företag med olika kundwebbplatser och krav på integration av deras fakturerings-, portal- och säkerhetssystem. RG-MACC stöder enhetlig enhetshantering, inte bara för trådlösa åtkomstpunkter utan också för switchar och gateways.

  Till dig som är administratör och använder Ruijie WIS cloud service, finns även Ruijie MOHO app för att testa ditt WiFi. Här kan du kolla hastighet och göra ett multi point test för att nämna några funktioner. Genomtänkt ända ut i fingerspetsarna!

  Notera Tolly rapporten som finns här under dokument som visar hur Ruijie sopar banan med konkurrenter som Huawei, Aruba och Ruckus. Ruijie har ett gediget sortiment av Wifi 6-produkter och är Kinas ledande tillverkare av Wi-Fi-produkter före exempelvis Huawei.

 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20102561
802.11ax dual-band Wifi6, inkl cloud service livstidslicens
2 320 SEK exkl. moms
Best.nr 20102572
802.11ax, dual band, inkl cloud service livstidslicens
1 780 SEK exkl. moms
Best.nr 20102574
802.11ax, wifi6, dualband, SFP, livstids cloud servicelicens
3 380 SEK exkl. moms
Best.nr 20102587
6x1000TX, 2xkombo 1000TX/SFP
18 310 SEK exkl. moms