Meny

Best.nr 20100904

Centralenhet för WiFi

Trådlösa Gateways/nätverk-controllers från Edge-Core Networks verkar som den centrala enheten för din Wifi-lösning och där finns enheter som kan hantera allt från max 10 accesspunkter och 2000st användare ända upp till smått otroliga 10 000st accesspunkter och 120 000 användare. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
7 910 SEK exkl. moms
 • Dokument

 • Produktbeskrivning

  Människor som är ute och rör på sig i samhällsbilden kommer alltid att leta efter höghastighets Wi-Fi för den enskildes uppkomna behov. Oavsett om individen är på offentliga platser, skolor, butiker, restauranger eller andra privata företag så förväntas tillgång till ett bra Wi-Fi. 

  Trådlösa Gateways/nätverk-controllers från Edge-Core Networks verkar som den centrala enheten för din Wifi-lösning och där finns enheter som kan hantera allt från max 10st accesspunkter och 2000st användare ända upp till smått otroliga 10 000st accesspunkter och 120 000st användare.

  EWS100 som är instegsmodellen är bra för företag eller organisationer med små resurser för IT-administration, utan att för den skull ge avkall på funktioner så som säkerhet eller managering som är så viktiga både för stora och små nätverk. Enheten är både smidig att installera och handlägga vilket gör den till ett kostnadseffektiv och bra alternativ för den med stram budget.

  Multi-administratörer och managerad Service

  Inom det trådlösa nätverket kan administratören skapa service zoner av virtuella controllers med egna underliggande administratörer för del av nätverk som kan ha helt från varandra fristående konfigurationer. Utöver olika inställningar av nätverket, så kan man ha olika autentiserings-förutsättningar, olika reklam eller informationsbudskap (beroende på vart användaren befinner sig) och olika Wi-Fi login-sidor så tjänsten ser ut att komma från olika håll, ett cafe, en butik, ett hotell etc. Detta ger en anpassad struktur utåt för olika individuella serviceanvändare av wifi-tjänsten men som fortfarande bakom skalet ger åtkomlig struktur för administratören högst upp i topplogin.

  Fördelaktiga metoder för användare att ansluta

  Det finns flera sätt att göra det möjligt för användaren att registrera sig. administratören kan tillåta användaren använda SMS, kundanpassad portal, email eller sociala medier för att få åtkomst. Man kan även sätta upp en miljö anpassad för att kunna skapa engångskonton med ett debiteringsunderlag för dessa. Bra exempelvis för hotell som vill erbjuda diversifierande Wi-Fi-tjänster. Edgecore´s wi-fi lösningar går även att integrera i befintliga PMS-system (Property Management System) som har egna API :er och lösningar för att administrera användarkonton.

  Utöver dessa funktioner så finns massor med bra verktyg att kunna hantera ditt Wi-Fi-nät i realtid som ger dig bästa kontrollen och dina användare den bästa upplevelsen!

  Relevanta länkar för olika typer av applikationer

Alternativ till denna produkt

Best.nr121-1762
802.11ac dual band, Wave2, 2x2:2 MU-MIMO, BLE
2 100 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr121-1763
802.11ac dual band, Wave1, 3x3:3 MIMO
3 580 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr121-1764
802.11ac dual band, Wave2, 4x4:4 MU-MIMO, BLE
5 500 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr121-1765
802.11ac dual band, Wave2, 2x2:2 MIMO, infällt montage
1 310 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter