Meny

Best.nr 33-1163

Mediakonverterare gigabit med OAM, DualSpeed och fibervinda

OAM 802.3ah i mediakonverteraren ger dig möjlighet att övervaka fjärrändens status, på ett bandbreddseffektivt sätt utan krävande protokoll som SNMP. Omvandlaren är också övervakningsbar på traditionellt vis med SNMP V1 och V2 samt inbyggd webserver och Telnet. Här igenom kan du få larm och avläsa händelser antingen via mail-trap eller SNMP-trap. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
2 340 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Rate
  10/100/1000Base
  Interface
  Multimode
  Power input
  12V DC
 • Produktbeskrivning

  OAM 802.3ah (Operation, Administration, Maintenance) i mediakonverteraren ger dig möjlighet att övervaka fjärrändens status, på ett bandbreddseffektivt sätt utan krävande protokoll som SNMP. Det är främst i felsökningssammanhang som nyttan med OAM är störst, då man kan konstatera om ett fel beror på den anslutna utrustningen eller mediakonverteraren och därmed förhindra kostsam felsökning p g a fel i kundens utrustning. Men även annan mer specifik data såsom ett trasigt nätaggregat samt annan tillverkarunik information kan utbytas mellan enheterna.

  Dual Speed på fibersidan automatiserar migrering till Gigabit

  Enheten ställer automatiskt in sig efter switchens hastighet och därmed slipper man kostsamma byten av utrustning i fjärränden. Byt bara den centrala hårdvaran, så växlar omvandlaren över till Gigabit helt automatiskt!

  Även SNMP och Web

  Omvandlaren är också övervakningsbar på traditionellt vis med SNMP V1 och V2 samt inbyggd webserver och Telnet. Här igenom kan du få larm och avläsa händelser antingen via mail-trap eller SNMP-trap.

  Enhetens yttre består av ett robust metallhölje där den med hjälp av displayens indikeringar lätt kan avläsas på fronten i ett perfekt läge för ett väggmontage. På baksidan finns så kallade "nyckelhål" som gör det enkelt för dig att fästa enheten med passande skruv i vägg. Innanför locket sitter en fibervinda monterad för att du lätt ska kunna rulla upp din känsliga överskottsfiber och ansluta till SC-kontakten som förstås även den sitter skyddad innanför. Observera att i modellen med beställningsnummer 33-1169 sitter en tom slot för en SFP. Den ansluter man till med en LC-kontakt på fibern.

  • 802.3ah OAM, SNMP V1 & V2, Telnet
  • Stöd för Q-in-Q, loop-back och diagnostisering
  • MAC-adressfiltrering
  • Meddelande via mail- eller SNMP-trap
  • Stöd för "Dying Gasp" (larm vid strömavbrott)

Alternativ till denna produkt