Meny

Best.nr 140-0510

48-portar, RJ45

Digi CM (Console Management) från Digi International är en hypermodern men traditionell terminalserver som försetts med funktioner och applikationsgränssnitt anpassat för datahallsmiljön. Det ger framförallt fördelen att du kan köra dina seriella enheter med samma "command line" gränssnitt som många lärt sig att tycka om. Naturligtvis finns den moderna och ombonade menystyrda miljön också att välja. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
53 650 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Digi CM (Console Management) från Digi International är en hypermodern men traditionell terminalserver som försetts med funktioner och applikationsgränssnitt anpassat för datahallsmiljön. Det ger framförallt fördelen att du kan köra dina seriella enheter med samma "command line" gränssnitt som många lärt sig att tycka om. Naturligtvis finns den moderna och ombonade menystyrda miljön också att välja.

  Virtual KVM, istället för KVM-switch?
  För datorer med stöd för Remote Desktop Protocol (RDP), Virtual Network Computing (VNC) eller X Windows kan datorns alla funktioner skötas via serieporten. Detta stöds också av Digi CM så att du, oavsett om det är PC-servers eller andra seriella enheter, kan använda samma enhet för att komma åt dem alla.

  Med Remote Ports får du fler portar än vad enheten egentligen innehåller
  Oavsett vilka andra Digi serieportsprodukter du har i nätverket kan du genom CM-produkten få gemensam kontroll i en och samma vy. Den "ser" enheterna på nätverket och ger dig tillgång till portarna, utan att behöva adressera var och en separat.

  Automatisk igenkänning av enheter
  Digi CM scannar av alla anslutna enheter och presenterar information om typ, namn, operativsystem etc, så att du slipper mata in alla uppgifter manuellt.
  Vidare stöds flertalet säkerhets- och övervakningsfunktioner som Radius, LDAP TACACS+, Kerberos, SSHv2, SNMP med flera.

Alternativ till denna produkt