Meny

Best.nr 20116294

4K HDMI Fiber KVM Extender

HDMI KVM förlängare sändare och mottagare, skicka HDMI/ Ljud/ USB 2.0/ IR/ RS-232 signaler över singlmode fiber upp till 10km. Klarar 4K upplösning 30hz med (4:4:4) samplingsfrekvens. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid >21 dagar
11 170 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  10KM 4K HDMI Fiber KVM Extender med högtalare och mikrofon funktioner,
  med den seriella förlängningsfunktionen gör den det möjligt för användare att fjärrstyra RS-232-enheter, mestadels för projektorer, centralt styrsystem, POS-system, AV-switchar, skrivare, etc.

  KVM:en erbjuder en omfattande hantering av EDID (Extended Display Identification Data) för att säkerställa att datorn visas med optimal upplösning och format utan några kompatibilitetsproblem. 

  Enkel USB-hantering

  USB 2.0-förlängningsfunktionen gör det möjligt för användare att överföra USB-signaler över en fiberoptisk kabel med nedåtkompatibilitet som eliminerar USB-avståndsbegränsningen på 5 meter och stödjer delning av USB-kringutrustning på en ren Plug & Play-hårdvarudesign. Dedikerade USB 2.0-portar på både fram- och bakpaneler är idealiska för både långvarig och tillfällig åtkomst till USB-kringutrustning, och låter användare ansluta eller koppla loss USB-enheter utan svårigheter.

  Bestående av ett kompakt set av sändare och mottagare, 4K HDMI Fiber KVM förlängare kan installeras på några minuter och kräver ingen speciell programmering. Att använda fiberoptisk kabel ger många fördelar jämfört med traditionella kopparbaserade förlängningsmetoder, som involverar tunnare och lättare kablar, immunitet mot RF och magnetiska störningar och mycket längre förlängningsavstånd upp till 10 km. Det betyder att fördelarna med Fiber KVM förlängare som EMI-fri, långdistansöverföring, tillförlitlighet och effektivitet uppväger dess högre kostnad. Den är perfekt för användning i elektroniskt "bullriga" miljöer som fabriksgolv eller medicinska tillämpningar.

  Unik upplösning

  Stödjer en unik upplösning på 2048 x 2048 för flygtrafikledning och marin radarapplikation. Istället för att köpa en dyr radarskärm på 2048 x 2048 kan användarna få en normal skärm och ställa in fiber förlängaren mellan monitorn och videokällan för att exakt visa upplösningen på 2048 x 2048.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model AV
  Hardware
  Interface
  HDMI
  Resolution
  4K UHD (2160p)
 • Dokument

Alternativ till denna produkt