Meny

Best.nr 20118456

FlexPatch böjbar Cat.6A U/UTP oskärmad Slim LSZH

Innovativa patchkablar med böjbara kontakter, speciellt framtagna för att användas för anslutning av utrustning i trånga utrymmen. Dessa flexibla patchkablar undanröjer problemet med att välja rätt vinkel på en färdiggjuten kontakt, utan kan helt enkelt böja efter önskemål. Kabeln har ett ”minne” som gör att den kommer ihåg och behåller sin böj Läs mer

Varianter

Lagerstatus 198 st
Leveranstid 1-2 dagar
105 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  FlexPatch finns som oskärmad och skärmad för inomhusbruk. Den unika kontakten är böjbar i varierande vinklar för att tillgodose behoven som uppkommer vid olika installationer och miljöer. Oavsett om det behövs en vinkel uppåt, neråt, åt höger eller åt vänster är det bara att böja kontakten efter den unika platsen.

  På Direktroniks YouTube-kanal finns en kortare film om FlexPatch.

  Den böjbara kontakten är gjuten av termoplastisk elast (TPE), som även kallas för termoplastiskt gummi, och kan roteras i 360°. Den har flera fördelar jämfört med en vanlig vinklad patchkabel, som är fast vinklad åt ett håll. FlexPatch klarar trånga utrymmen och kontakten hindrar att kabeln böjer sig och ökar därmed livslängden på hela patchkabeln.

  FlexPatch ger mångsidighet vid anslutning av enheter, där kabeln måste gå i en speciell riktning eller där enhetens uttag hamnar på den trångaste platsen. Kabelns ”minne” som gör att den kommer ihåg och behåller önskad böj, tills det att man önskar ändra vinkeln.

  Specifikationer

  • 6A U/UTP oskärmad
  • Kabelhölje: PVC/LSZH
  • Flerkardelig ledare
  • RJ45-kontakter (hane)
  • 28 AWG
  • Ytterdiameter (OD): 3,6mm
  • DSX8000 Fluke Channel Test
  • Kontaktböjningar: 100 gånger

  FlexPatch_collage.png

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Length (m) *
  0,5
  Model
  Oskärmad/Unshielded
  LSZH
  LSZH
  Category
  Cat.6A 10G
  Color
  White
  Straight/Crossed
  Straight
  Type
  FlexPatch
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Innovativa patchkablar med böjbara kontakter, speciellt framtagna för att användas för anslutning av utrustning i trånga utrymmen. Dessa flexibla patchkablar undanröjer problemet med att välja rätt vinkel på en färdiggjuten kontakt, utan kan helt enkelt böja efter önskemål. Kabeln har ett ”minne” som gör att den kommer ihåg och behåller sin böj
142 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Högkvalitativa patchkablar speciellt framtagna för att användas för anslutning av utrustning som drivs med PoE-ström via Ethernetkabeln. Med stöd för PoE-standarden IEEE 803.3bt klarar de att överföra data och 100W ström till anslutna mottagarenheter
94,10 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6A patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor.
49,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Optimera din kabelhantering i trånga skåp och datacenter med smidigare Ethernet-kablage, som finns i tio olika färger. Cat6A slim är en extra tunn kabel som förbättrar ventilationen i fullbestyckade rack genom att minska kabelbuntarnas tjocklek. Dessutom blir det enklare att läsa av märkning på paneler och switchar när tjocka kablar inte längre skymmer sikten.
127 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Skärmad industriell utomhuskabel CAT.6A. Kabelns yttermantel av termoplastisk elast (TPE) gör den vattentät, UV-beständig och idealisk för utomhusbruk och i industriella miljöer
41,30 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20115367
80m, Cat6 U/UTP
6 380 SEK exkl. moms
 
Minska belastningen på kabel och uttag genom att använda rätt utgångsvinkel. Du minskar risken för driftavbrott och trasiga anslutningar.
112 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter