Meny

Best.nr 20104147

Smartkeeper system Pro RJ45 portlås

Skydda alla dina RJ45 uttag mot olovlig anslutning. Nätverksuttag finns överallt på ditt kontor, i din butik eller ditt hem, gör det svårare att för vem som helst att när som helst ansluta till ditt nätverk. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
31,20 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Ett enkelt RJ45 lås som du med ena hand bara tryckt på plats och som är mer eller mindre omöjlig att låsa upp utan rätt nyckel. Lås dina portar i din switch, router eller andra uttag som inte används och skapa högre säkert på ditt nätverk. Kräver unik nyckel med rätt serie nr. för att låsa upp. Tryggt, säkert och och väldigt smart.

  Glöm inte bort att systemet kräve unik nyckel, se tillbehör. Har du redan nyckel och önskar fler, kontakta oss och ange det unika serienumret så tar vi snabbt fram en till.

  Smartkeeper - en nyckel till alla typer av lås

  Med Smartkeeper får du ett komplett låssystem som klarar alla olika portar du finner på en PC, nätverks- eller AV-utrustning. Nycklarna är antingen färgkodade (Smartkeeper Essential Basic/Mini) eller helt unika (Smartkeeper Pro), med den unika egenskapen att en du har en och samma nyckel oavsett vilken port du behöver plugga ingen eller kabel du behöver låsa fast.

  Smartkeeper Pro - unik nyckel till varje system

  Med Smartkeeper Pro får du istället en privat nyckel som endast passar dina lås, precis som låset till din ytterdörr. Pro-serien kräver därför registrering och såväl lås som nycklar måste beställas från fabrik för varje kund. Det ger dig bästa möjliga säkerhet. Samtliga låstyper finns tillgängliga för såväl Pro som Essential.

  Smartkeeper Essential (Basic) - sju olika nycklar för sju olika system

  Med Smartkeeper Essential matchar nyckels färg låsen med samma färg, men olika färger kan inte låsa upp varandra. Detta ger dig normalt sett tillräckligt skydd mot oönskad anslutning till annars öppna portar såväl som tillfredställande fastlåsning av exempelvis en nätverkskabel.

 • Tillbehör

  763 SEK exkl. moms
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Porttyp
  RJ45

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20108614
klammerpistol 3 i 1 (grövre kabel)
595 SEK exkl. moms
159 SEK exkl. moms
Best.nr 104-4091
Avlastare för 19'' montering
850 SEK exkl. moms