Meny

Best.nr 20104146

Smartkeeper system Pro RJ45 kabellås

Smartkeeper Pro RJ45 kabellås Lås enkelt fast kablaget så slipper du onödiga och kostsamma driftavbrott. Smartkeeper Pro kabellåset försvårar för olovlig urkoppling av nätverkskabeln och ger dig samtidigt en tryggare och säkrare drift. Ett måste på all kritisk utrustning som inte redan idag är inlåst. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
115 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Smartkeeper Pro låset som enkelt träs ovanpå den befintliga RJ45-kontakten och låses genom ett lätt tryck på en hållare. Med den unika nyckeln med serie. nr så lösgör du hållaren och tar snabbt loss kabeln. Eftersom låsmekanismen sitter på "snäppe-sidan" av RJ45-kontakten bygger lösningen bara mycket lite utanför kontaktdonets bredd och många lås kan lätt samsas i en tätbyggd panel.

  Glöm inte bort att systemet kräve unik nyckel, se tillbehör. Har du redan nyckel och önskar fler, kontakta oss och ange det unika serienumret så tar vi snabbt fram en till.

  Smartkeeper - en nyckel till alla typer av lås

  Med Smartkeeper får du ett komplett låssystem som klarar alla olika portar du finner på en PC, nätverks- eller AV-utrustning. Nycklarna är antingen färgkodade (Smartkeeper Essential Basic/Mini) eller helt unika (Smartkeeper Pro), med den unika egenskapen att en du har en och samma nyckel oavsett vilken port du behöver plugga ingen eller kabel du behöver låsa fast.

  Smartkeeper Pro - unik nyckel till varje system

  Med Smartkeeper Pro får du istället en privat nyckel som endast passar dina lås, precis som låset till din ytterdörr. Pro-serien kräver därför registrering och såväl lås som nycklar måste beställas från fabrik för varje kund. Det ger dig bästa möjliga säkerhet. Samtliga låstyper finns tillgängliga för såväl Pro som Essential.

  Smartkeeper Essential (Basic) - sju olika nycklar för sju olika system

  Med Smartkeeper Essential matchar nyckels färg låsen med samma färg, men olika färger kan inte låsa upp varandra. Detta ger dig normalt sett tillräckligt skydd mot oönskad anslutning till annars öppna portar såväl som tillfredställande fastlåsning av exempelvis en nätverkskabel.

 • Tillbehör

  763 SEK exkl. moms
 • Lär dig mer

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20108614
klammerpistol 3 i 1 (grövre kabel)
595 SEK exkl. moms
159 SEK exkl. moms