Meny

Best.nr 111-4179

RJ45-lås förhindrar olovlig anslutning

Ett smart lås för RJ45-porten som skyddar fysiskt och förhindrar olovlig anslutning till utrustning och uttag. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 8 st
Leveranstid 1-2 dagar
66 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Ett smart lås för RJ45-porten som skyddar fysiskt och förhindrar olovlig anslutning till utrustning och uttag. För såväl användare som installatörer är det lockande att ta genvägen via ett redan befintligt uttag i en panel eller väggdosa, trots att det inte varit nätägarens intension. På aktiv utrustning kan man vilja "plugga" portar som inte skall driftsättas förrän senare och då kunna frigöras av en behörig installatör. I offentlig miljö vill man kanske hindra att lediga uttag istället pluggas med snus eller tuggummi! RJ45-låset passar i patchpaneler, väggdosor, direkt på switchar, bredbandsrouters, överallt där man har en RJ45-port att skydda.

  Ett medföljande specialverktyg med nycklade käftar måste användas för att låsa upp och avlägsna pluggen. RJ45-låset säljs i satser om tio eller hundra pluggar, då ingår ett respektive fem verktyg/nycklar.

  • Passar alla RJ45-portar
  • Speciell nyckel/tång måste användas för att avlägsna låset
  • Skyddar uttagen mot åverkan och olovlig anslutning

   

 • Lär dig mer

Alternativ till denna produkt

Best.nr 104-4090
Setup.exe för enklare installationer
2 320 SEK exkl. moms
 
Gör din Keystone installation mer säker med hjälp av låsningsbara kontakter. Nu kan du enkelt använda dina standard kablage men ändå vara säker på att ingen råkar dra ut fel kabel vid fel tidpunkt.
46,30 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Skydda dina öppna portar och USB-kabel med Padjack.En enkel och kostnadseffektiv lösning som ger dig ett fysiskt skydd mot intrång och obehörig anslutning. Padjack finns för RJ45, USB-port och kabel, DB9, DB25.
1 420 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Portlåset för USB täpper för USB-porten så att utrustningen skyddas mot oönskat användande och kan bara tas bort med ett specialverktyg. Ett enkelt och bekvämt sätt att försvåra anslutning av tangentbord, möss eller lagringsenheter.
291 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Portlåset för USB-C täpper för USB-porten så att utrustningen skyddas mot oönskat användande och kan bara tas bort med ett specialverktyg. Ett enkelt och bekvämt sätt att försvåra anslutning av tangentbord, möss eller lagringsenheter. Men också boka portar och förenkla användarinstruktioner.
544 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu kan du skydda också fiberutrustning som paneler, vägguttag och SFP:er mot olovlig anslutning. En plastplugg med fjädrande hullingar snäpps fast i LC-kontakten och avlägsnas med ett fiffigt verktyg.
283 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter