Meny

Best.nr 20100356

Värmesäker kabelclips

Så enkelt kan få en värmesäker och snygg kabelinstallation utan större insats. Clipsen finns i tre olika färger och två storlekar för en eller två kablar och klarar 970° i hela 2 timmar! Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 15-21 dagar
454 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Så enkelt kan få en värmesäker och snygg kabelinstallation utan större insats. Clipsen finns i tre olika färger och två storlekar för en eller två kablar och klarar 970° i hela 2 timmar!

  Safe-D Stag placeras enkelt i det färdigborrade hålet för att sedan med hjälp den av den yttre delen klämma och låsa fast kabeln för att därefter enkelt tryckas in med hjälp av endast din tumme.

  • 1200° Smältpunkt
  • Ingen skruv krävs
  • Hålbild, 5.5mmx30mm eller 6mmx30mm
  • Finns för 6-8/8-10mm kabel, enkel eller dubbel

  För att kunna ge trygghet och säkerhet så har produkten genomgått en utförlig test hos företaget Warringtonfire för att säkerställa att materialet håller de höga uppsatta kraven.

Alternativ till denna produkt

 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
163 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 104-4091
Avlastare för 19" montering
948 SEK exkl. moms
 
En smidig och smart lösning för ditt skrivbord, mässor, serverrum eller andra tillfällen när du enkelt vill kunna presentera, köra demo, eller kanske använda vid tester/utvärdering av 19” utrustning.
569 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter