Meny

Best.nr 104-4200

PATCHBOX panel för mindre djup

En mindre Patchbox, med 365 mm djup som är anpassad för att passa väggskåp, rack och utan bakprofiler. Panelen kommer färdig bestyckad med 24 kassetter för både UTP pch STP-kablage (0,8m), finns i olika färger. Med panelen så medföljer som tidigare 6 st kabelbyglar. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
6 920 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  Best.nr104-4151
  Patchcatch kabelbygel 4st/pack
  178 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  En mindre Patchbox, med 365 mm djup som är anpassad för att passa väggskåp, rack och utan bakprofiler. Panelen kommer färdig bestyckad med 24 kassetter för både UTP pch STP-kablage (0,8m), finns i olika färger. Med panelen så medföljer som tidigare 6 st kabelbyglar.

  Råttboets bekämpare Patchbox Plus+ är en patenterad kopplingspanel med återfjädrande kabelkassetter (nu i metall) och förbättrade funktioner som ger maximalt tids- och utrymmeseffektiv installation. 

   

  När kablar och kabelrangering är sammanbyggd i en och samma enhet slipper du låta separat kabelrangering stjäla värdefullt utrymme i skåpet. Med PATCHBOX+ har du alltid rätt kabellängd och behöver inte ett lagar av en massa olika fasta längder för att få till en snygg installation. Dessutom gör du jobbet upp till åtta gånger snabbare och på köpet blir det rent och snyggt utan plastpåsar och annat skräp från varje kabel. Nu kan du också enkelt klicka fast varje kassett i panelen och behöver inte lossa låsbygeln vid ändringar, byte eller liknande. Vidare så kan du nu även enkelt låsa kabeln i rätt längd.

  Obs! kombinera din egen panel med rätt färger, kontakta oss för pris.

  OBS! Finns även som byggsats, välja  UTP eller STP i olika färger, kontakta oss mer information och priser.

Alternativ till denna produkt

 
Många gånger har du fyllt på ditt skåp/rack med ny utrustning/paneler och till slut så är det fullt och du har helt enkelt fått platsbrist. Nu finns det en enkel lösning att få mer plats. Nu kan du på endast 1HE få plats med hela 48 Keystone.
338 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
W3 väggskåp för mindre nätverksinstallationer i många olika storlekar i både svart och beigt. Extra 19" profiler finns som tillbehör. W3-serien finns i höjderna 6,9,12,15 och 21 HE med djup 500 och 600mm. Finns nu även i djup 400mm, kontakta oss för pris.
548 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
WiFi paket från Vivotek för både inomhus och utomhus bruk med 4 st 2 megapixel kameror. Här får du en lösning för både trådlös kameror men även möjlighet att ansluta trådbaserade kameror. Lösningen erbjuder en enkel och smidig installation med hjälp av Quick Auto Setup och även VIVOCloud app för 24/7 övervakning.
6 450 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter